Ξενοδοχεία στα κατεχόμενα διαφημίζει η Aegean Air

a 41 Ειδήσεις
a 6152 Ειδήσεις
Προβάλλει και το αεροδρόμιο Ercan και αξιοθέατα της “Βόρειας Κύπρου”

Αδικαιολόγητη η ενέργεια από την ελληνική αεροπορική εταιρεία που στις σελίδες της διαφημίζονται ξενοδοχεία που λειτουργούν στα κατεχόμενα από τα τουρκικά στρατεύματα…

Στην ιστοσελίδα που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ, τρια ξενοδοχεία στην κατεχόμενη Κύπρο διαφημίζονται με γλαφυρές περιγραφές ενώ στα μενού της σελίδας υπάρχουν και πληροφορίες για τα αξιοθέατα “Βόρειας Κύπρου” αλλά και για το παράνομο αεροδρόμιο Ercan.

Η είδηση μεταδόθηκε και από άλλα ΜΜΕ αλλά μέχρι στιγμής δεν υπήρξε επίσημη αντίδραση από την Aegean Air.

Τα ξενοδοχεία που διαφημίζονται στην ιστοσελίδα της Aegean Air είναι τα ακόλουθα, με τις περιγραφές που βρίσκονται στην ιστοσελίδα:

Five Fingers Holiday Bungalows
Besparmak Caddesi Ozankoy, Κυρήνεια
>>Το Five Fingers προσφέρει μπανγκαλόου με ιδιωτική βεράντα και καθιστικό. Οι επισκέπτες χαλαρώνουν δίπλα στην πισίνα, η οποία περιβάλλεται από φοίνικες και έχει θέα στα βουνά.

Manolya Hotel
Fevzi Cakmak Cad No:48, Λάπηθος
>> Με θέα στα γαλάζια νερά της Μεσογείου, στο παραθαλάσσιο χωριό Λάπηθος, το Manolya Hotel διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με θέα στη θάλασσα ή στο βουνό.

Aphrodite Beachfront Resort
>> Gaziveren, Ghaziveran
Το θέρετρο αυτό βρίσκεται στην παραλία Guzelyurt και προσφέρει κλιματιζόμενα διαμερίσματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και μπαλκόνι.

Πηγή: iKypros.com