Το ανανεωμένο Aloft Club ανοίγει απόψε τις πόρτες του

a 41 Aloft, Νέα Αμμοχώστου
a 3508 Aloft, Νέα Αμμοχώστου

Η διασκέδαση στην επαρχία Αμμοχώστου, έχει συνδεθεί άρρηκτα τα τελευταία χρόνια με το Aloft Club στην Αγία Νάπα. Το “μουσικό στέκι” όπως αποκαλείται τα τελευταία χρόνια έφερε επανάσταση στην κατηγορία “ψυχαγωγία και διασκέδαση” στην επαρχία μας, αφού πέτυχε να είναι το πρώτο “πολυμορφικό” στέκι όσον αφορά την βραδινή έξοδο.

Στο Aloft θα συναντήσεις ένα ψαγμένο κοινό της επαρχίας Αμμοχώστου, με ακούσματα από ελληνική έντεχνη μέχρι και pop ξένη μουσική.

Η μοναδικότητα του μαγαζιού έγγυται στις διαφορετικές και ξεχωριστές βραδιές που συνηθίζεται να διοργανώνει. Από Greek Nights μέχρι Ηλεκτρονική μουσική από γνωστούς DJ, καρναβαλίστικα και φιλανθρωπικά event, ενώ οι διάσημοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Γιώργος Ρούσος και Μέμνων Σωτηρέλης, το έχουν σαν δεύτερό τους σπίτι.

Ας μην ξεχνάμε βέβαια και τα μεγάλα ονόματα της έντεχνης και ροκ ελληνικής μουσικής που για πρώτη φορά έρχονται στην επαρχία μας: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιάννης Χαρούλης, Χρήστος Θηβαίος, Θάνος Μικρούτσικος, Γιάννης Βαρδής, Γιώργος Λιανός, Domenica, Υπόγεια Ρεύματα, Μπλε, Αντώνης Οικονόμου, Τσακ Μπαμ, Κώστας Μιλιώσης, Ανδρέας Νικολάου, Γιάννης Γιοκαρίνης, Ημισκούμπρια, Δημήτρης Σταρόβαας, Cashiers, Makounta Kinousa, Nigma, Λία Βίσση, Φίλιππος Πλιάτσικας, Νίκος Πορτοκάλογλου, The Mojo Band, Ελευθερία Ελευθερίου, The Hebbs, Γιάννης Κότσιρας, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Λωποδύτες, Ελένη Βιτάλη είναι μερικοί μόνο από τους διάσημους τραγουδιστές και δημιουργούς της ελληνικής έντεχνης και εναλλακτικής μουσικής σκηνής.

Φέτος το Aloft ανανεώνεται και μετατρέπεται στο πιο φιλόξενο στέκι στην περιοχή, στο οποίο μπορείς να βρεις το πιο φτηνό ποτό της επαρχίας, ενώ η ζεστασιά που σου προσφέρει η υπέροχη ατμόσφαιρα σε κάνει να θες να μείνεις κολλημένος μέχρι τις 5 το πρωί που το μαγαζί κλείνει!

Ετοιμάσου, λοιπόν και φέτος να υποδεχτείς το ALOFT σε ένα νέο και ανανεωμένο ξεκίνημα, απόψε Σάββατο 26 Οκτωβρίου από τις 23:00 μέχρι τις 5:00 το πρωί, σε ένα ιδανικό Greek Night από τον DJ Kika και τον DJ Γιώργο Ρούσσο με σκόγκαν: “Οι τιμές χαμηλώνουν, η διασκέδαση ανεβαίνει!”

a2 Aloft, Νέα Αμμοχώστου

Για κρατήσεις: 99637831