Ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΤ κάνει #ALS #IceBucketChallenge (VIDEO)

DSC 2948 Αγαπημένα Βίντεο, Ειδήσεις
DSC 2948 Αγαπημένα Βίντεο, Ειδήσεις

Ο Αντιπρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού και Διευθυντής της Τουριστικής Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρείας Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ) συμμετέχει στο #ALS #IceBucketChallenge #cyprus μετά από πρόκληση του Δημάρχου Αγίας Νάπας, κ. Γιάννη Καρούσου, αποκλειστικά και μόνο στην κάμερα του SotiraNews.com.

Ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΤ, με τη σειρά του, από το λιμανάκι της Αγίας Νάπας όπου αποδέχτηκε το challenge, προκαλεί και προσκαλεί για #ALSIceBucketChallenge τον Αντιπρόεδρο του ΤΕΒΕΑ Αβραάμ Πιττάκη, τον Δήμαρχο Σωτήρας κ. Γεώργιο Τάκκα και τον Αρχηγό της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Δήμο Γούμενο.

Με τη σειρά το ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΤ, αποδεχόμενος το Ice Bucket Challenge, δεσμεύτηκε να εισφέρει στο TELETHON μέσω οικονομικής συνεισφοράς για τον Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου.

DSC 2945 Αγαπημένα Βίντεο, Ειδήσεις

Δείτε το βίντεο με το #ALSIceBucketChallenge με τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας, Γιάννη Καρούσο: https://www.youtube.com/watch?v=s_WFc09vh6M

Ευχαριστίες: Δήμος Αγίας Νάπας, Μαρία Τοφινή-Τσαντίλα, Άννα Τζιοβάνη, Πάμπος Χαραλάμπους.

Επιμέλεια Video: SotiraNews.com

Δείτε το βίντεο με το #ALS #IceBucketChallenge του Δημάρου της Αγίας Νάπας, Γιάννη Καρούσου εδώ: http://www.sotiranews.com/2014/08/als-icebucketchallenge-video.html