Οι Anonymous έστειλαν διάγγελμα για την Κύπρο (βίντεο)

a 211 Ειδήσεις
a 6339 Ειδήσεις

Δημοσίευσαν βίντεο με απειλές εναντίον κυπριακών ΜΜΕ και πολιτικών

Μέχρι τώρα το group Anonymous έχει στρέψει τα πυρά του εναντίων διάφορων κρατών για μία σειρά από λόγους. Όπως φαίνεται ήρθε και η σειρά μας… 

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, σύμφωνα με την πάγια τακτική των Anonymous, επιτίθενται εναντίων των διεφθαρμένων Κύπριων πολιτικών, της νυν αλλά και των προηγούμενων Κυβερνήσεων αλλά και εναντίον των κυπριακών ΜΜΕ τα οποία κατηγορούν για χειραγώγηση.

Το πεντάλεπτο μήνυμα ξεκινάει με αναφορά στη διαφθορά κατηγορώντας τους πολιτικούς ότι δωροδοκούνται για να διορίσουν μη ικανούς ανθρώπους σε θέσεις που κανονικά θα έπρεπε να καταλαμβάνουν αυτοί που πραγματικά τις αξίζουν. «Η Κυβέρνηση της Κύπρου είναι εντελώς διεφθαρμένη και δεν μας αρέσουν τα διεφθαρμένα συστήματα», καταλήγει το πρώτο μέρος του διαγγέλματος. Ενώ αναφέρεται και στο Μαρί λέγοντας ότι είναι προϊόν των λαθών της Κυβέρνησης.

Στη συνέχεια αναφέρεται στα ΜΜΕ τα οποία «αποκρύπτουν την αλήθεια από τον κόσμο και στην ουσία τον ελέγχουν». Ενώ για το τέλος αφήνουν την υπόθεση της ACTA για την οποία θεωρούν ότι οι Κύπριοι δεν είναι επαρκώς ενημερωμένοι και γι’ αυτό ευθύνεται η Κυβέρνηση και ότι αυτό θα πρέπει να σταματήσει. Όπως κάθε ανακοίνωση των Anonymous τελειώνει με απειλές: «Θα ρίξουμε το διεφθαρμένο σας σύστημα… Και έχουμε ήδη ξεκινήσει».