Με επιτυχία το “Ayia Napa Triathlon”

CEB19 7 Νέα Αμμοχώστου
Τεράστια επιτυχία σημείωσε το AYIA NAPA TRIATHLON την Κυριακή 3 Απριλίου καθώς ο αριθμός συμμετοχών έφθασε σχεδόν τους 300 αθλητές. Νέο ρεκόρ συμμετοχών, πράγμα που αφήνει τους διοργανωτές Τριαθλητικό Όμιλο Νηρέας και το Δήμο Αγίας Νάπας απόλυτα ικανοποιημένους. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες υπήρχαν αθλητές από το Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Ουκρανία και άλλες Ευρώπαικές χώρες.

CEB19 7 Νέα Αμμοχώστου

Ο αγώνας διεξάχθηκε στο Nissi Beach Resort με τους αθλητές να εκκινούν στις 9 π.μ. με κολύμπι στη διάσημη παραλία, στη συνέχεια με ποδηλασία στην Λεωφόρο Νισσι προς την Αγία Θέκλα, και τέλος με τρέξιμο προς το κέντρο της πόλης της Αγίας Νάπας. Οι πρώτοι αθλητές της απόστασης Σπριντ τερμάτισαν σε λιγότερο από μία ώρα ενώ οι πρώτοι αθλητές του Τριάθλου τερματίσαν στις δύο ώρες.

CEB13 4 Νέα Αμμοχώστου

Ο Δήμος Αγίας Νάπας αθλοθέτησε τον αγώνα με κύπελλα και χρηματικά ποσά για τους τρεις πρώτους αθλητές στην Ανοικτή Κατηγορία Τριάθλου ανδρών και γυναικών καθώς και την πρώτη ομάδα στην απόσταση Τρίαθλο. Πρώτος στην Ανοικτή Κατηγορία Αντρών Τριάθλου τερμάτισε ο Ilya Prasolov, δεύτερος ο Ιvan Kalashnikov και τρίτος ο Andrey Moiseenko. Πρώτη στην Ανοικτή Κατηγορία Γυναικών Τριάθλου τερμάτισε η Anastasia Abrosimova, δεύτερη η Μαρία Shorets και τρίτη η Αnastasia Gorbunova. Πρώτη ομάδα τερμάτισε η Mida Watches.

CEB16 3 Νέα Αμμοχώστου

Ο αγώνας αποτέλεσε πρωτάθλημα απόστασης Σπριντ τρίαθλο. Στην κατηγορία νέων αντρών 14-19 πρώτος ο Ιωάννης Παναγιώτου. Στην κατηγορία νέων γυναικών 14-19 πρώτη η Ρεβέκκα Μαλτέζου. Στην κατηγορία αντρών 20+ πρώτος ο Πασχάλης Φραγκου, δεύτερος ο Αντρέας Τζιακουρής και τρίτος ο Αλέξης Σιανγκαρής. Στην κατηγορία νέων γυναικών 20+ πρώτη η Κάρμεν Μαχαιριώτου, δεύτερη η Γιώτα Χαπούπη και τρίτη η Janet Anderson.

CEB18 4 Νέα Αμμοχώστου

Μετά τον αγώνα, οι διοργανωτές, δήλωσαν: «Είμαστε πολύ περήφανοι για το αποτέλεσμα του αγώνα σήμερα. Φαίνεται ότι οι προσπάθειες μας να προβάλουμε το τρίαθλο αλλά και την Κύπρο σαν τριαθλητικό προορισμό έχουν αποδώσει. Η Αγία Νάπα είναι ιδανική τοποθεσία για τριαθλητικούς αγώνες και είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα έχουμε ακόμη περισσότερες συμμετοχές».

CEB110 1 Νέα Αμμοχώστου

Το Ayia Napa Triathlon διοργανώθηκε με την συμπαράσταση του Δήμου Αγίας Ναπας και την φιλοξενία του Nissi Beach Resort. Κύριος χορηγός του αγώνα ήταν η Ελληνική Τράπεζα. Υποστηρικτές του αγώνα ήταν o KOT, TYR, POLAROID, GARMIN, SUUNTO, SQUEEZY, NIREAS WATER και ο όμιλος εθελοντών ΕΤΕΑ. Χορηγός επικοινωνίας ο ΑΝΤ1.

CEB112 Νέα Αμμοχώστου

CEB113 Νέα Αμμοχώστου

CEB1 58 Νέα Αμμοχώστου