Bιετναμέζα πήδηξε από μπαλκόνι σε έλεγχο Αστυνομικών

a 3 Ειδήσεις
a 117 Ειδήσεις
Τραυματίστηκε από την πτώση

Γυναίκα από το Βιετνάμ η οποία διαμένει παράνομα στην Κύπρο τραυματίστηκε σοβαρά όταν πήδηξε από μπαλκόνι διαμερίσματος στη Λευκωσία για να αποφύγει τον έλεγχο της Αστυνομίας… 

Οπως αναφέρει αστυνομική ανακοίνωση, γύρω στις 3.30μ.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν, ύστερα από πληροφορία πολίτη, σε κτίριο στη Λευκωσία, για έλεγχο.

Σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου εντοπίστηκαν τρεις γυναίκες ασιατικής καταγωγής οι οποίες έδειξαν στους αστυνομικούς τις ταυτότητές τους.

Οταν τους ζήτησαν τα έγγραφα τους για εξακρίβωση στοιχείων, η μία από αυτές τους ανέφερε ότι βρίσκονταν σε διπλανό δωμάτιο.

Ενώ αρχικά κατευθύνθηκε στο δωμάτιο, στη συνέχεια η γυναίκα πήδηξε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος, ύψους τεσσάρων μέτρων περίπου στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 27χρονη από το Βιετνάμ, η οποία διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, αφού η άδεια παραμονής της είχε λήξει στις 22/12/11.

Η 27χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα σπονδύλου και κάτω άκρων και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Από έλεγχο που έγινε στα έγγραφα των άλλων δύο γυναικών, διαπιστώθηκε ότι βρίσκονται νόμιμα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.