Barbie: Το διαχρονικότερο fashion icon απέκτησε επιτέλους Instagram!

a 3
a 2211

Η Barbie δεν αποτελεί απλά μια κούκλα, αλλά ίσως η μακροχρόνια ιστορία της την καθιστά ένα διαχρονικό σύμβολο από τη μία της παιδικότητας, παράλληλα όμως και θηλυκότητας. Και μπορεί να θέλουμε κάποιες στιγμές να αποποιηθούμε οτιδήποτε παιδικό από πάνω μας, όμως η φιγούρα της Barbie είναι βαθιά χαραγμένη στις αναμνήσεις μας, σε τόσο καθοριστικό βαθμό, που ακόμα και αν έχεις πλέον μεγαλώσει, οποιοδήποτε νέο σχετικά με αυτήν δεν περνά αδιάφορο.

Αυτή τη φορά, η αγαπημένη κούκλα μικρών και μεγάλων κοριτσιών, ως ένα fashion icon με τη δική του πορεία, που πάνω από 50 χρόνια διασκεδάζει, ψυχαγωγεί, εμπνέει γενιές και γενιές κοριτσιών, άνοιξε το δικό της Instagram συμβαδίζοντας πάντα με το πνεύμα της εποχής, αφού στον λογαριασμό αυτό λειτουργεί ως μια σύγχρονη fashion blogger. Φυσικά στο λογαριασμό αλλά και στις φωτογραφίες της, κυριαρχεί κλασικά το ροζ χρώμα ενώ εκτός από τα ρούχα, «ανεβάζει» και αξεσουάρ, παπούτσια και άλλα προσωπικά είδη που βρίσκονται πάντα μέσα στις τελευταίες τάσεις της μόδας, ωστόσο διαμορφωμένα στα δικά της μέτρα και σταθμά, αφού θα πρέπει σίγουρα να θυμίζουν κάτι από… Barbie.

a1

Οι προτάσεις που κάνει από τη σελίδα της, τίθενται προς πώληση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Τελικά, σίγουρα μόνη της αποτελεί μια ολόκληρη «βιομηχανία» που ποτέ δεν θα σταματήσει να κερδίζει το ενδιαφέρον. Όπως αναγράφει και η «ίδια» στον προσωπικό της λογαριασμό είναι «σχεδιασμένη για να εμπνέει».

a2

Πηγή: queen.gr