Με επιτυχία το Φιλανθρωπικό Beach Festival του Ονήσιλου και του Δήμου Σωτήρας (video&photos)

a3 4
a3 23

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία την περασμένη Κυριακή, 7 Ιουλίου το Φιλανθρωπικό Βeach Festival που διοργάνωσε ο Ονήσιλος σε συνεργασία με τον Δήμο Σωτήρας στην παραλία “Ποσειδώνας”. Από τις 9 το πρωί, πολλοί ήταν αυτοί που συγκεντρώθηκαν στην παραλία για να συμμετάσχουν ή να παρακολουθήσουν τους αγώνες Beach Volley (ανδρών και γυναικών) και Beach Soccer, τα οποία ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα με τους τελικούς. Στην παραλία στήθηκαν εκτός από το μόνιμο γήπεδο beach volley, ένα γήπεδο beach soccer και ένα γήπεδο beach volley για τους αγώνες των γυναικών σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

a2

Παράλληλα με τις εκδηλώσεις, παρουσιάστηκαν διάφορες αθλητικές επιδείξεις U-Bound και Sh’Bam από το Flexibility Florina’s Fitness Centre, Cross Fit από το Player’s Room Michalis Mavroudis και Πιλάτες από το Γυμναστήριο Κώστας Κουμής.

a8 2

a9 2

Στον χώρο της εκδήλωσης παρέχονταν ποτά και φαγητό στους φιλοξενούμενους, ενώ τα club Vespa Αμμοχώστου, Λεμεσού και Λευκωσίας παρευρέθηκαν στο χώρο με τις συλλεκτικές μοτοσικλέτες τους προσελκύοντας το ενδιαφέρον του κοινού στην έκθεση κλασσικής μοτοσικλέτας.

a6 2

a10

Την εμφάνισή τους στον ουρανό της εκδήλωσης έκαναν δύο αλεξίπτωτα paramotor που με τις μοναδικές τους φιγούρες εντυπωσίασαν το κοινό.

a11

a13

Στις 8 το βράδυ, την εμφάνισή τους έκαναν και οι διάσημοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Super FM, Γιώργος Ρούσος και Μέμνων Σωτηρέλης, οι οποίοι ανέλαβαν τον ρόλο DJ.

a14

Σε όλους τους παρευρισκόμενους οι διοργανωτές έδιναν ως δώρο μία μπλούζα και ένα HELL Energy Drink.

a 73

Η επιτυχία της εκδήλωσης δέσμευσε τους διοργανωτές για την επανάληψή της και την επόμενη χρονιά, με βέβαιη την ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.


SotiraNews.com