Με μεγάλη επιτυχία το “BLF Dance Competition” στη Σωτήρα (photos)

DSC02960
DSC02960

Ο διαγωνισμός χορού Blf Dance Competition έχει διεξαχθεί με μεγάλη επιτυχία στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας.

Χορευτές break dance αλλά και χορευτικές ομάδες hip-hop απο όλη την Κύπρο είχαν έρθει για να διεκδικήσουν την πρώτη θέση έχοντας ετοιμάσει από καιρό τις καλύτερες χορογραφίες τους.

Άτομα από την περιοχή της Αμμοχώστου αλλά κι από την υπόλοιπη Κύπρο είχαν έρθει για να παρακολουθήσουν το ξεχωριστό υπερθέαμα και έδειξαν πραγματική ικανοποίηση για την άψογη οργάνωση του διαγωνισμού.

Θεατές και διαγωνιζόμενοι έφυγαν κατενθουσιασμένοι από τις χορευτικές ικανότητες που ανέδειξαν οι διαγωνιζόμενοι.

Πραγματικά ικανοποιημένοι ήταν και οι γονείς που είδαν τα παιδιά τους να λαμβάνουν μέρος σε τέτοιο μεγάλο γεγονός γεμίζοντας σιγουριά στο ότι υπάρχει κάποιος σκοπός και μια ανάδειξη σε αυτό που κάνουν τα παιδιά τους.

Ο κόσμος της Κύπρου έδειξε να διψά να δει, και να λάβει μέρος σε τέτοιους διαγωνισμούς, καθότι δεν γίνονται όσο συχνά θα έπρεπε για να κρατήσει την φλόγα για τον χορό μέσα τους αναμμένη.

Τέλος, το Blf Crew, ευχαριστά όσους στήριξαν με την παρουσία τους τον διαγωνισμό, γιατί με τον τρόπο αυτό βοήθησαν να επιτευχθεί ο σκοπός στο να δοθούν ευκαιρίες στους νέους, που αλλιώς θα έπρεπε να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για να τις ζήσουν.

DSC03022

DSC03033

DSC03029

DSC03019

DSC03023

DSC03026

DSC02964

SotiraNews