Οι Μικροί Ρεμπέτες στο Πρωτοχρονιάτικο “Στέκι της Παρέας”

a 136 SIGMA TV, Αντρέας Δημητρόπουλος, Μικροί Ρεμπέτες, Νέα Αμμοχώστου
a 652 SIGMA TV, Αντρέας Δημητρόπουλος, Μικροί Ρεμπέτες, Νέα Αμμοχώστου

Η Νεανική Χορωδία Σωτήρας “Μικροί Ρεμπέτες” υποδέχεται το νέο έτος σε ένα μουσικό ταξίδι, απόψε στις 21:15 στην εκπομπή του SIGMA “Το Στέκι της Παρέας” με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο.

CEB11 16 SIGMA TV, Αντρέας Δημητρόπουλος, Μικροί Ρεμπέτες, Νέα Αμμοχώστου

Η μοναδική νεανική χορωδία στο Πανελλήνιο που ασχολείται αποκλειστικά με το ρεμπέτικο τραγούδι, κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις ερμηνείες, τις εμφανίσεις αλλά και την αγάπη για το ρεμπέτικο τραγούδι με αποτέλεσμα να μετρά μεγάλες επιτυχίες σε κάθε εμφάνιση αλλά και δεκάδες αποκλειστικές εμφανίσεις σε τηλεοπτικά προγράμματα.

CEB13 11 SIGMA TV, Αντρέας Δημητρόπουλος, Μικροί Ρεμπέτες, Νέα Αμμοχώστου

Χάρη στην αγάπη του εμπνευστή της χορωδίας, Γιώργου Δημητρίου, αλλά και με συντροφιά από σπουδαίους μουσικούς να την πλαισιώνουν, η χορωδία, μέσα στα τρία χρόνια από τη δημιουργία της κατάφερε να “κλέψει” τις εντυπώσεις και να αποτελεί σήμερα μία από τις πιο γνωστές νεανικές χορωδίες στη χώρα μας, κάνοντας και τη Σωτήρα περήφανη για το σπουδαιότερο ίσως οργανωμένο της σύνολο.

Οι Μικροί Ρεμπέτες πρόσφατα βρέθηκαν καλεσμένοι και στην Χριστουγεννιάτικη εκπομπή του ΡΙΚ “Καλή σας Μέρα”, εντυπωσίασαν και πάλι με την ερμηνεία τους τους παρουσιαστές αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.

CEB16 2 SIGMA TV, Αντρέας Δημητρόπουλος, Μικροί Ρεμπέτες, Νέα Αμμοχώστου

Την Κυριακή 1η Ιανουαρίου 2017 στις 21:15 «Το Στέκι της Παρέας» βάζει τα καλά του και υποδέχεται το νέο χρόνο με μια Ρεμπέτικη βραδιά! Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η παρέα του μας ταξιδεύουν στα όμορφα μουσικά μονοπάτια του ρεμπέτικου τραγουδιού. Από τα «χρυσά» ρεμπέτικα του Τσιτσάνη και τις μοναδικές λαϊκές μελωδίες του Μίκη, μέχρι τις αξέχαστες ερμηνείες της Σωτηρίας Μπέλλου και του Γρηγόρη Μπιθικώτση σε ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι για τους λάτρεις της γνήσιας ελληνικής ποιοτικής μουσικής. Μερικοί από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της Κυπριακής τηλεόρασης φιλοξενούνται στο «Στέκι της Παρέας» και μοιράζουν ευχές, διηγούνται ιστορίες από το παρελθόν, θέτουν τους στόχους της χρονιάς και, το κυριότερο, διασκεδάζουν με την ψυχή τους, σε μια εκπομπή αφιερωμένη στο ρεμπέτικο τραγούδι. Βαλεντίνα Σοφοκλέους, Σοφοκλής Κασκαούνιας, Κώστας Καζάκας, Πανίκος Πιλάλης και Ιωάννα Πολυνίκη διασκεδάζουν με την ρεμπέτικη κομπανία «Γεια Χαραντάν» και τη Νεανική Χορωδία Σωτήρας «Μικροί ρεμπέτες».