“Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρουσιάστηκε ως ένας Πρόεδρος που αδυνατεί να κυβερνήσει”

a 334 Ειδήσεις
a 6464 Ειδήσεις

Επικρίνει τον Πρόεδρο Χριστόφια ο ΔΗΣΥ

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στα όσα έχει αναφέρει κατά τη διάσκεψη Τύπου, έσπευσε να απαντήσει ο ΔΗΣΥ με γραπτή ανακοίνωση του… 

Η ανακοίνωση αναφέρει πως «τα όσα είπε ο Πρέοδρος επιβεβαιώνουν την απόσταση που χωρίζει τον ίδιο και την κυβέρνηση του από τα προβλήματα και τις προκλήσεις που ο τόπος αντιμετωπίζει».

Επί ημερών του, η ανεργία έχει τριπλασιαστεί, η ύφεση βαθαίνει και η Κύπρος βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο, αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενώ προστίθεται ότι «παρ’ όλα αυτά ο κ. Χριστόφιας βλέπει τη δικαίωση της πολιτικής του. Την πολιτική δηλαδή του ΑΚΕΛ».

Σχετικά με τις αναφορές του Προέδρου Χριστόφια στον Γιώργο Βασιλείου και τις παρεμβάσεις του, ο ΔΗΣΥ αναφέρει ότι «μίλησε προσβλητικά για τον πρώην Πρόεδρο, άδειασε και πάλι τον σημερινό αλλά και τον προηγούμενο Υπουργό Οικονομικών και χαρακτήρισε τους τεχνοκράτες της δημόσιας υπηρεσίας ως μανδαρίνους».

Καταλήγοντας, ο ΔΗΣΥ αναφέρει ότι «ο κ. Χριστόφιας παρουσιάστηκε ως ένας Πρόεδρος που αδυνατεί να κυβερνήσει, που δεν θέλει να λάβει αποφάσεις και που απλώς περιμένει την ολοκλήρωση της θητείας του».

Πηγή: SigmaTV