Επανακυκλοφόρησε ο τουριστικός χάρτης Επαρχίας Αμμοχώστου

CEB1 52 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
CEB1 1334 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Με το σλόγκαν «Κάθε επισκέπτης και χάρτης» η Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Αμμοχώστου (ΕΤΑΠ) επανακυκλοφόρησε τον τουριστικό χάρτη που εξέδωσε πέρσι και περιέχει όλα τα αξιοθέατα της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η ΕΤΑΠ Αμμοχώστου ανταποκρινόμενη στο αίτημα των επισκεπτών της περιοχής, αποφάσισε να κυκλοφορήσει τον χάρτη σε εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα έτσι που κάθε επισκέπτης να παίρνει και ένα χάρτη, είτε κατά την άφιξη του στο ξενοδοχείο είτε σε άλλα κεντρικά σημεία της Επαρχίας, κατάλογος των οποίων θα ανακοινωθούν σύντομα».

Ο χάρτης έχει εκτυπωθεί σε 400,000 αντίτυπα στην Αγγλική και Ρωσική γλώσσα και περιλαμβάνει «όλα τα αξιοθέατα σημεία και μνημεία της Επαρχίας Αμμοχώστου τα οποία ο επισκέπτης μπορεί και αξίζει να επισκεφθεί, τις ποδηλατικές διαδρομές και τα μονοπάτια της φύσης στο Κάβο Γκρέκο και την γύρω περιοχή και όλα τα καταδυτικά σημεία της περιοχής καθ’ όλο το μήκος της ακτογραμμής, από την Αγία Θέκλα, την Αγία Νάπα και τον Πρωταρά».

Ο Πρόεδρος της ΕΤΑΠ Αμμοχώστου και Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος ανέφερε ότι «με την προσφορά αυτή η Επαρχία Αμμοχώστου τηρεί την υπόσχεση της για προσφορά στους επισκέπτες της μιας ολοκληρωμένης τουριστικής εμπειρίας. Παράλληλα πιστεύουμε ότι κίνηση αυτή είναι και μια απάντηση στο πρόβλημα του All Inclusive αφού εξωθούμε τους επισκέπτες να βγουν από το ξενοδοχείο και να γνωρίσουν τόσο τα δύο μεγάλα τουριστικά θέρετρα, την Αγία Νάπα και τον Πρωταρά όσο και την ενδοχώρα η οποία θα τους εκπλήξει θετικά με τα πολλά και ποικίλα αξιοθέατα που διαθέτει».

Αυτό σημείωσε ο κ. Καρούσος «αφορά όχι μόνο τους αλλοδαπούς επισκέπτες μας αλλά και τους Κύπριους που θα επισκεφθούν την περιοχή κατά χιλιάδες τον Αύγουστο».

Πηγή: ΚΥΠΕ