Οι κομμωτές Λάρνακας – Αμμοχώστου προσφέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

blogger image 1847734850 Ειδήσεις

Με στόχο την προσφορά βοήθειας προς το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας, ο Σύνδεσμος Κομμωτών Λάρνακας – Αμμοχώστου διοργανώνει εκδήλωση αύριο Κυριακή, στην πλατεία Ευρώπης στην παραλία των Φοινικούδων.
Σε γραπτή ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρεται ότι «μέσα στα πλαίσια των κοινωνικών του εκδηλώσεων, ο Σύνδεσμος έρχεται και φέτος να εργαστεί με ανοικτό κομμωτήριο από τους κομμωτές της Λάρνακας. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 10 το πρωί στην Πλατεία Ευρώπης».
Προστίθεται ότι «αυτός είναι ένας θεσμός 15 χρόνων και όλα τα έσοδα μέχρι τώρα δίδονται σε ιδρύματα της πόλης του Ζήνωνα. Φέτος όλα τα έσοδα έχει αποφασιστεί όπως δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λάρνακας της πόλης μας για τη βοήθεια του σε είδη πρώτης ανάγκης προς τους συνανθρώπους μας».
Γνωρίζοντας τις ευαισθησίες των συμπολιτών μας, συνεχίζει η ανακοίνωση, «καλούμε τον κόσμο να τιμήσει με την παρουσία του αυτή την προσπάθεια η οποία έχει το σύνθημα «όπου υπάρχει αγάπη υπάρχει ανθρωπιά». Η φετινή αυτή εκδήλωση του Συνδέσμου πραγματοποιείται εις μνήμη του Σταύρου Διονυσίου».

blogger image 1847734850 Ειδήσεις