Δήλωση βόμβα: Ξένες εταιρείες σκέφτονται να φύγουν από Κύπρο

a 141 Ειδήσεις
a 5483 ΕιδήσειςΣε μια δήλωση βόμβα προέβη το πρωί ο κ. Φρίξος Σαββίδης, μιλώντας υπό την ιδιότητα του προέδρου Εταιρειών Διεθνών Δραστηριοτήτων στην Κύπρο.

Όπως επισήμανε αρκετές ξένες εταιρείες που βρίσκονται χρόνια στην Κύπρο εξαιτίας της υφιστάμενης κατάστασης σκέφτονται να φύγουν προσπαθούν όπως είπε με επιχειρήματα να τις πείσουν να μην φύγουν δίνοντας έμφαση στις προοπτικές του φυσικού αερίου.

Ο κ. Σαββίδης, μιλούσε στην σύσκεψη που έγινε που έγινε από τον CIPA παρουσία του Νεοκλή Συλικιώτη. Ο πρόεδρος του CIPA Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης κάλεσε την κυβέρνηση να υπογράψει το μνημόνιο το συντομότερο δυνατό ώστε να σταματήσει η αβεβαιότητα για την κυπριακή οικονομία και να υπάρξουν καλύτερες προοπτικές.

Τέλος ο Υπουργός Εμπορίου Νεοκλής Συλικιώτης, αναφέρθηκε με τη σειρά του στις προοπτικές εξόρυξης του φυσικού αερίου για την κυπριακή οικονομία ενώ αποκάλυψε ότι το τμήμα εφόρου εταιρειών, θα εργάζεται σύντομα και σε απογευματινές ώρες με στόχο να συνεχίσει απρόσκοπτα η εγγραφή ξένων εταιρειών.

Πηγή: ΑΝΤ1