Αύριο η “Χριστουγεννιάτικη Πλατεία Σωτήρας”

CEB1 3 Νέα Αμμοχώστου
Οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στον Δήμο Σωτήρας κορυφώνονται με την «Χριστουγεννιάτικη Πλατεία» την Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015, από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ.

CEB1 1694 Νέα Αμμοχώστου

Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου αλλά αναβλήθηκε για την Τετάρτη λόγω των κακών καιρικών συνθηκών πυο επικρατούσαν.

Η πλατεία της Σωτήρας μετατρέπεται σε ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό, όπου οργανωμένα σύνολα σερβίρουν χριστουγεννιάτικα ποτά και εδέσματα, ενώ τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν με φουσκωτό, κουκλοθέατρο, θέατρο σκιών, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργό, παιδικούς ήρωες, Άγιο Βασίλη και άλλα πολλά!

Η διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους θα εμπλουτιστεί με μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα από καλλιτεχνικά σχήματα του Δήμου Σωτήρα.

To πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς από το Εργαστήρι Παραδοσιακών Χορών των Κατηχητικών Συνάξεων Σωτήρας, λαϊκούς χορούς από τον Δημοτικό Χορευτικό Όμιλο Σωτήρας, χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τη Δημοτική Χορωδία Σωτήρας, την Παιδική Δημοτική Χορωδία Σωτήρας, τη χορωδία των βρετανών κατοίκων της Σωτήρας και της επαρχίας Αμμοχώστου Gatehouse Singers, η Julie Infanti με την καταπληκτική της φωνή, θέατρο σκιών με καραγκιόζη, ταχυδακτυλουργό, ζογκλέρ και τραγούδια από το Ωδείο Σύγχρονων και Κλασσικών Σπουδών Φλωρεντίας Σάββα.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα κορυφωθεί με τη δημοφιλή νεανική χορωδία “Μικροί Ρεμπέτες” που θα παρουσιάσει το νέο ρεμπέτικο πρόγραμμά της παρέα με το μουσικό σχήμα “Εξ Ακοής” και τον Δημοτικό Χορευτικό Όμιλο Σωτήρας σε μία μοναδική ρεμπέτικη συναυλία.

H εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την παράσταση θεάτρου σκιών και με τον γνωστό Καραγκιόζη.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση εδώ

Πάρτε μια γεύση από την αυριανή παράσταση με τους Μικρούς Ρεμπέτες και το μουσικό σχήμα Εξ Ακοής: