Απόδειξη ανθρωπιάς από τη Φιλανθρωπική Ομάδα Αμμοχώστου

406632 136293769817620 100003109935004 170448 2142042679 n Ειδήσεις, Νέα ΑμμοχώστουΤο φιλανθρωπικό αίσθημα φαίνεται πως αποδεικνύεται, τελικά, δυνατότερο της οικονομικής κρίσης. Την δύναμη αυτή απέδειξε η Φιλανθρωπική Ομάδα Αμμοχώστου που παρευρέθηκε στις 23 Δεκεμβρίου στο Μακάρειο Νοσοκομείο και επισκέφτηκε την Παιδιατρική Μονάδα του Νοσοκομείου με σκοπό την παράδοση αναμνηστικών δώρων με την ευκαιρία των Χριστουγεννιάτικων γιορτών… 

Τα δώρα χαροποίησαν ιδιαίτερα τα παιδιά, αφού αντίκρισαν και την χαρούμενη όψη της ζωής, ξεχνώντας για λίγο τις δυσκολίες του Νοσοκομείου. Κάποια από αυτά, περνάνε ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές αφού βρίσκονται καλωδιωμένα στο κρεββάτι του πόνου.
Η ΦΙλανθρωπική Ομάδα Αμμοχώστου ιδρύθηκε το 2008 από ευαισθητοποιημένα ανήλικα άτομα της Επαρχίας Αμμοχώστου με σκοπό τη βοήθεια παιδιών που έχουν μεγάλη ανάγκη. Μέσα από το πέρασμα του χρόνου, η ομάδα πραγματοποιούσε φιλανθρωπικά παιχνίδια με σκοπό την βοήθεια του Ιδρύματος Αποστόλου Βαρνάβα στο Λιοπέτρι. Η ομάδα φέτος μεγάλωσε και στηρίχθηκε ακόμη περισσότερο από χορηγούς με σκοπό την καλύτερη οργάνωση και βοήθεια. Φέτος, επίσης, η Ομάδα βοηθήθηκε με παραχώρηση γηπέδου για την προπόνηση των παιδιών, κρατώντας τα μακριά από κακιές συνήθειες. Την φετινή χρονιά, ακόμη, ξεκίνησε τη συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών Παιδιών και τον Σύνδεσμο Κάνε μια Ευχή με σκοπό τη βοήθεια και ενίσχυσή του.

Η Φιλανθρωπική Ομάδα Αμμοχώστου, θα ήθελε μέσα από το SotiraNews.com να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς της και όλους όσους βοήθησαν για να μαζευτούν κάποια λεφτά με απώτερο σκοπό να βοηθηθούν αυτά τα παιδιά. Γιατί υπάρχουν παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη!

Συγγραφή: Χάρης Λιοτατής