Εκδήλωση τιμής για τη γιορτή της μάνας

a 68 Ειδήσεις
a 2452 Ειδήσεις

Το πρωί, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Παγκύπρια Οργάνωση Πολυτέκων με αφορμή την παγκόσμια μέρα της μητέρας, τιμήθηκαν διακόσιες δέκα έξι μάνες, που γέννησαν και μεγάλωσαν έξι παιδιά, και οι μάνες που έδωσαν τέσσερα παιδιά στην Εθνική Φρουρά.

Εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Υπουργός Άμυνας, Χριστόφορος Φωκαΐδης, αναγνώρισε ότι η πολιτεία, δεν μπορεί να ανταποδώσει στις μάνες αυτά που τους αναλογούν.

Παρά τις δυσχέρειες, η Κύπρια μάνα, παραμένει αγωνίστρια και βράχος, έτοιμη να αντιμετωπίσει και να κερδίσει τελικά την μάχη, όχι γι’ αυτήν αλλά για τα παιδιά της.

Ο Υπουργός Άμυνας, κατά την εκδήλωση, απένειμε τιμητικές πλακέτες προς τις πολύτεκνες μάνες, παράλληλα με τη χορηγία των 90.000 ευρώ, εκ μέρους της Κυβέρνησης ως έμπρακτη εκδήλωση στήριξης

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Παγκύπριας Οργάνωσης Πολυτέκνων, Παρασκευάς Σαμάρας αναφέρθηκε στη διακοπή του επιδόματος μάνας. ” Γνωρίζουμε όλες τις δυσκολίες που προέκυψαν λόγω της οικονομικής κρίσης και φυσικά όλοι πρέπει να συνεισφέρουμε για να σωθούμε. Θεωρούμε όμως ότι η διακοπή του επιδόματος μάνας έχει μέσα του έντονο το στοιχείο της υπερβολής, όπως υπερβολική ήταν και η κατάργηση του επιδόματος τέκνου», επισήμανε ο κ. Σαμάρας.

Στην πιο αγαπημένη ύπαρξη της ζωής, στο πρόσωπο που αντανακλά την αιώνια αγάπη, λέμε ευχαριστώ και ευχόμαστε Χρόνια Πολλά!!!

– See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/125432#sthash.a1iXc2bn.dpuf