Ρούχα διπλής ανάγνωσης

a 137
a 4408

Ποια κομμάτια έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζονται στο στιλ εκείνου που τα φοράει; Πόσα πρόσωπα έχει μια ζακέτα; Η δική σου γκαρνταρόμπα πόσο πολυμορφική είναι;

Δεν υπάρχουν φλώρικα ρούχα, υπάρχουν φλώροι που τα φοράνε. Όπως επίσης δεν υπάρχουν “badass” κομμάτια, που θα σου δώσουν cool στιλ αμέσως μόλις τα βάλεις πάνω σου, υπάρχει μόνο badass διάθεση και cool τρόπος να τα συνδυάζεις. Απόδειξη τα παρακάτω 3 ρούχα διπλής ανάγνωσης, που αλλάζουν μορφή ανάλογα με την γκαρνταρόμπα στην οποία βρίσκονται.

Η παστέλ βερμούδα

Ο “φλώρικος” τρόπος

a1 20

Ειδικά σε αποχρώσεις όπως αυτή, η παστέλ βερμούδα έχει εκ των προτέρων την ρετσινιά της “φλώρικης”. Και όντως έτσι μπορεί να είναι, αν την συνδυάσεις με loafers και polo shirt ή ένα λεπτό πουλοβεράκι – που θα το ενέκρινε και η μαμά σου μην τύχει και κρυώσεις.

Ο cool τρόπος

a2 13

Να, λοιπόν, που ακόμη και μια ροζ βερμούδα μπορεί να δείχνει και cool και αρρενωπή, όταν φορεθεί από τον κατάλληλο άντρα. Συνδύασε με πουκάμισο φορεμένο με “χύμα” τρόπο – ας είναι και ελαφρώς τσαλακωμένο, δεν πειράζει-, στιβαρά δερμάτινα παπούτσια για την πόλη και σαγιονάρες για το νησί.

To χρωματιστό παντελόνι

Ο “φλώρικος” τρόπος

a5 3

Ελάχιστοι άντρες μπορούν να υποστηρίξουν το χρωματιστό παντελόνι φορεμένο με πουκάμισο, σακάκι και γραβάτα – πόσο μάλλον παπιγιόν – και αυτοί είναι συνήθως hipsters. Όλοι οι υπόλοιποι δείχνουν απλά τζιτζιφιόγκοι και αποθαρρύνουν και τους υπόλοιπους άντρες από το να τολμήσουν ένα παντελόνι με χρώμα στην γκαρνταρόμπα τους.

Ο cool τρόπος

a6 2

Υπάρχει, όμως, και τρόπος να φορέσεις το χρωματιστό παντελόνι και να δείχνεις καθ’ όλα φυσιολογικός, άνετος και cool. Αρκεί να το πλαισιώσεις με τα safe κομμάτια σου, όπως λευκά t-shirt, γκρι φούτερ, ριγέ μπλουζάκια και καρό πουκάμισα, δημιουργώντας απολύτως casual σύνολα με έντονο χρωματικό ενδιαφέρον.

H ζακέτα

Ο “φλώρικος” τρόπος

a3 9

Ένα από τα πλέον πολυμορφικά ρούχα, η ζακέτα πανεύκολα αλλάζει όψη και ύφος ανάλογα με τον ιδιοκτήτη της. Φορεμένη με πουκάμισο και γραβάτα, δίνει έναν πιο soft τόνο στα ρούχα γραφείου και υποκαθιστά εύκολα το σακάκι σε ημι-επίσημες περιστάσεις.

Ο cool τρόπος

a4 6

Οι πιθανότητες λένε, βέβαια, πως μάλλον δεν θα την φορέσεις με γραβάτα, αλλά με όλα τα urban ρούχα σου: με t-shirts, με denim ή καρό πουκάμισα, με λεπτά μακρυμάνικα. Χαρίζει εναλλακτικό αέρα στα καθημερινά σου κομμάτια και δείχνει ακόμη πιο σύγχρονη αν σηκώσεις τα μανίκια.

Πηγή: ONEMAN