Παιδεραστής βίαζε με δόλωμα τα σκυλάκια

Με δόλωμα τέσσερα σκυλάκια, 44χρονος παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών βίασε δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας έξι και 8 ετών και προέβη σε άσεμνες επιθέσεις σε βάρος άλλων έξι κοριτσιών ηλικίας από 8 μέχρι 11…

Χτες το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία επέβαλε στο 44χρονο ποινή φυλάκισης 25 ετών. Ο ίδιος παραδέχθηκε ενοχή στις κατηγορίες. Τα γεγονότα των οποίων έχουν ως εξής. Ο καταδικασθείς διέμενε με την αλλοδαπή σύζυγο του σε συγκρότημα κατοίκων και διαμερισμάτων χωριού της επαρχίας Λευκωσίας και είχε τέσσερα σκυλάκια. Τα σκυλάκια αποτελέσαν πόλο έλξης των παιδιών της γειτονιάς τα όποια επισκέπτονταν το σπίτι του κατηγορούμενου για να παίξουν με αυτά.

Μέσα στο Μάρτιο, δύο από τα κορίτσια 6 και 8 ετών ενώ έπαιζαν με τα σκυλάκια στη αυλή του σπιτιού του κατηγορούμενου ανέβηκαν στο ανώγι για να φέρουν πίσω σκυλάκι που τους έδωσε. Τα ακολούθησε όμως ο καταδικασθείς ο οποίος τα έριξε στο κρεβάτι και αφού τα έγδυσε τα ανάγκασε να του κάνουν ερωτικές περιπτύξεις και τα βίασε. Περαιτέρω βίασε ακόμα δύο φορές σε άλλες περιπτώσεις την 6χρονη. Με βάση τα γεγονότα που εκτέθηκαν στο δικαστήριο ο 44χρονος δεν περιόρισε τις αισχρές ορέξεις του μόνο στα δύο αυτά κορίτσια. Σε περίοδο τριών μηνών εντός του 2010 επιτέθηκε άσεμνα και σε άλλα έξι κορίτσια ηλικίες από 8 μέχρι 11 ετών προβαίνοντας σε άσεμνες και αισχρές πράξεις.

Τέρμα στις ανίαρες του 44χρονου έθεσε μια 11χρονη, την οποία τον Απρίλιο του 2010 ο καταδικασθείς την αγκάλιασε και άρχισε να την παρενοχλεί. Το κορίτσι το έβαλε στα πόδια και κατάγγειλε το συμβάν στους γονείς των άλλων κοριτσιών με αποτέλεσμα τη σύλληψη του και την αποκάλυψη των όσων διέπραξε εναντίον και των άλλων κοριτσιών. Στην απόφαση του, το Μ.Κ.Λ χαρακτήρισε την υπόθεση ως εκδήλωση αρρωστημένων και επικίνδυνων σεξουαλικών ορέξεων οι οποίες στρέφονται εναντίον των πλέον αθώων και ανυπεράσπιστων μελών μιας κοινωνίας και εναντίον τον οικογενειών τους και τις κοινωνίας γενικότερα.

Πηγή: ΑΛΗΘΕΙΑ

Ροη Ειδησεων

Επ. Αμμοχώστου: Χειροπέδες σε 30χρονη για υποβοήθηση διακίνησης μεταναστών

Συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση 30χρονη, εναντίον της οποίας εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για…

22 Ιουνίου, 2024

Δύο δωρεάν συναυλίες σε Πρωταρά και Αγία Νάπα την Κυριακή του Κατακλυσμού

Με δύο δωρεάν συναυλίες οι δήμοι Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας μας προσκαλούν να γιορτάσουμε την…

22 Ιουνίου, 2024

Επ. Αμμοχώστου: Δεκάδες καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις

Μέσα στο πλαίσιο εκστρατείας του στρατηγικού σχεδιασμού της ΑΔΕ Αμμοχώστου για την πρόληψη των οδικών…

22 Ιουνίου, 2024

Κάβο Γκρέκο: Έκλεψαν το κτήριο του πρώην γαλλικού ραδιοσταθμού

Διάταγμα κράτησης για περίοδο πέντε ημερών εξέδωσε χθες 21 Ιουνίου 2024 το επαρχιακό δικαστήριο Αμμοχώστου…

22 Ιουνίου, 2024

Χειροπέδες σε 26χρονο που βιντεοσκοπούσε λουόμενες σε παραλίες

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 26 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης…

22 Ιουνίου, 2024

Επ. Αμμοχώστου: Χάθηκαν τα ίχνη 30χρονης – Την έχετε δει;

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της HAYAM SHARTAH, 30 ετών,…

21 Ιουνίου, 2024