Παιδεραστής βίαζε με δόλωμα τα σκυλάκια

Με δόλωμα τέσσερα σκυλάκια, 44χρονος παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών βίασε δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας έξι και 8 ετών και προέβη σε άσεμνες επιθέσεις σε βάρος άλλων έξι κοριτσιών ηλικίας από 8 μέχρι 11…

Χτες το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία επέβαλε στο 44χρονο ποινή φυλάκισης 25 ετών. Ο ίδιος παραδέχθηκε ενοχή στις κατηγορίες. Τα γεγονότα των οποίων έχουν ως εξής. Ο καταδικασθείς διέμενε με την αλλοδαπή σύζυγο του σε συγκρότημα κατοίκων και διαμερισμάτων χωριού της επαρχίας Λευκωσίας και είχε τέσσερα σκυλάκια. Τα σκυλάκια αποτελέσαν πόλο έλξης των παιδιών της γειτονιάς τα όποια επισκέπτονταν το σπίτι του κατηγορούμενου για να παίξουν με αυτά.

Μέσα στο Μάρτιο, δύο από τα κορίτσια 6 και 8 ετών ενώ έπαιζαν με τα σκυλάκια στη αυλή του σπιτιού του κατηγορούμενου ανέβηκαν στο ανώγι για να φέρουν πίσω σκυλάκι που τους έδωσε. Τα ακολούθησε όμως ο καταδικασθείς ο οποίος τα έριξε στο κρεβάτι και αφού τα έγδυσε τα ανάγκασε να του κάνουν ερωτικές περιπτύξεις και τα βίασε. Περαιτέρω βίασε ακόμα δύο φορές σε άλλες περιπτώσεις την 6χρονη. Με βάση τα γεγονότα που εκτέθηκαν στο δικαστήριο ο 44χρονος δεν περιόρισε τις αισχρές ορέξεις του μόνο στα δύο αυτά κορίτσια. Σε περίοδο τριών μηνών εντός του 2010 επιτέθηκε άσεμνα και σε άλλα έξι κορίτσια ηλικίες από 8 μέχρι 11 ετών προβαίνοντας σε άσεμνες και αισχρές πράξεις.

Τέρμα στις ανίαρες του 44χρονου έθεσε μια 11χρονη, την οποία τον Απρίλιο του 2010 ο καταδικασθείς την αγκάλιασε και άρχισε να την παρενοχλεί. Το κορίτσι το έβαλε στα πόδια και κατάγγειλε το συμβάν στους γονείς των άλλων κοριτσιών με αποτέλεσμα τη σύλληψη του και την αποκάλυψη των όσων διέπραξε εναντίον και των άλλων κοριτσιών. Στην απόφαση του, το Μ.Κ.Λ χαρακτήρισε την υπόθεση ως εκδήλωση αρρωστημένων και επικίνδυνων σεξουαλικών ορέξεων οι οποίες στρέφονται εναντίον των πλέον αθώων και ανυπεράσπιστων μελών μιας κοινωνίας και εναντίον τον οικογενειών τους και τις κοινωνίας γενικότερα.

Πηγή: ΑΛΗΘΕΙΑ

Ροη Ειδησεων

Η μαρίνα Αγίας Νάπας επέκτησε το δικό της γήπεδο padel

Το δικό της γήπεδο Padel και μάλιστα ανοιχτό για το κοινό απέκτησε η Μαρίνα της…

15 Ιουνίου, 2024

Χειροπέδες σε 32χρονο για παιδική πορνογραφία

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, μέλη της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη 32χρονου, για…

14 Ιουνίου, 2024

Νικολέττος, Κουτσόφτας, Λίλης, Μιχαήλ και Καούνας (ΕΙΚΟΝΑ)

Με μία κοινή χειραψία οι νεοεκλεγέντες τοπικοί αξιωματούχοι του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας έδωσαν το…

14 Ιουνίου, 2024

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Αντιδρά ο νέος Δήμαρχος για δομή στην Περνέρα

Ο νέος Δήμαρχος Παραλιμνίου Γιώργος Νικολέττος αντιδρά για το θέμα μετακίνησης αιτητών ασύλου στην τουριστική…

14 Ιουνίου, 2024

Θύμα θερμοπληξίας 91χρονη γυναίκα

Γυναίκα ηλικίας 91 ετών άφησε την τελευταία της πνοή την Πέμπτη μετά από ανακοπή, ως…

14 Ιουνίου, 2024

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες πίσω από τον θάνατο του 76χρονου που υπέστη ηλεκτροπληξία

Βρετανός μόνιμος κάτοικος Αγίας Νάπας έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία, ενώ έκανε κηπουρικές εργασίες…

14 Ιουνίου, 2024