Νέα τραγωδία στην άσφαλτο

Θανατηφόρο τροχαίο χθες τα ξημερώματα στην Αραδίππου με θύμα 53χρονο
Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Λάρνακας Γιώργο Οικονόμου «από τις μέχρι τώρα εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή από την Αστυνομία έχει διαπιστωθεί ότι ο νεκρός περπατούσε την ώρα που ήταν ακόμα σκοτάδι, σε δρόμο που δεν φωτίζεται»

Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα άνδρα κάτοικο Αραδίππου, σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στην περιοχή Παναγία Αιματούσα – Αμπελιών στην Αραδίππου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 05.30 χθες τα ξημερώματα, σκυβαλοφόρο όχημα φέρεται να πάτησε τον άνδρα που ήταν πεζός κοντά στο εξωκκλήσι της Παναγίας Αιματούσας – Αμπελιών. Στην περιοχή μετέβησαν από την πρώτη στιγμή άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου και της Τροχαίας, οι οποίοι απέκλεισαν τον δρόμο.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Λάρνακας Γιώργο Οικονόμου «από τις μέχρι τώρα εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή από την Αστυνομία έχει διαπιστωθεί ότι ο νεκρός περπατούσε την ώρα που ήταν ακόμα σκοτάδι, σε δρόμο που δεν φωτίζεται.

 Ο νεκρός φορούσε σκούρα ρούχα, γεγονός που πιστεύεται ότι συνέτεινε στην πρόκληση του θανατηφόρου δυστυχήματος». Η σορός του νεκρού διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου αύριο αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου του.

 Στο τμήμα οδηγήθηκε ο οδηγός
Πληροφορίες κάνουν λόγο για 53χρονο Ελληνοκύπριο κάτοικο Αραδίππου. O άτυχος 53χρονος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, την περασμένη Παρασκευή συνελήφθη για υπόθεση απάτης σε ασφαλιστική εταιρεία και αφού ανακρίθηκε αφέθηκε ελεύθερος. Ο άτυχος Στυλιανός Μαυρομίχαλος αφήνει πίσω του δύο παιδιά.

 Ο οδηγός του σκυβαλοφόρου που προκάλεσε το δυστύχημα έχει οδηγηθεί στο τμήμα για ανάκριση, ενώ εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να συλληφθεί. Υποβλήθηκε, παράλληλα, και σε έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη, όμως, μηδενική.

Είχε κληθεί στην Αστυνομία
Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, σημειώνεται ότι το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου ο Μαυρομίχαλος είχε κληθεί στην Αστυνομία, ύστερα από καταγγελία που έγινε από στέλεχος της ασφαλιστικής εταιρείας στην οποία εργαζόταν.

 Σύμφωνα με την καταγγελία ο 53χρονος, που παραδέχθηκε ενοχή, εξέδιδε από το 2010 μέχρι το 2016 πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια επαγγελματικής ευθύνης για λογαριασμό γιατρού. Ο Στέλιος Μαυρομίχαλου είχε απολυθεί μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών της Αστυνομίας και επρόκειτο να κλητευθεί σε μεταγενέστερο στάδιο ενώπιον του Δικαστηρίου.

Πηγή;Sigma Live

Ροη Ειδησεων

Νικολέττος, Κουτσόφτας, Λίλης, Μιχαήλ και Καούνας (ΕΙΚΟΝΑ)

Με μία κοινή χειραψία οι νεοεκλεγέντες τοπικοί αξιωματούχοι του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας έδωσαν το…

14 Ιουνίου, 2024

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Αντιδρά ο νέος Δήμαρχος για δομή στην Περνέρα

Ο νέος Δήμαρχος Παραλιμνίου Γιώργος Νικολέττος αντιδρά για το θέμα μετακίνησης αιτητών ασύλου στην τουριστική…

14 Ιουνίου, 2024

Θύμα θερμοπληξίας 91χρονη γυναίκα

Γυναίκα ηλικίας 91 ετών άφησε την τελευταία της πνοή την Πέμπτη μετά από ανακοπή, ως…

14 Ιουνίου, 2024

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες πίσω από τον θάνατο του 76χρονου που υπέστη ηλεκτροπληξία

Βρετανός μόνιμος κάτοικος Αγίας Νάπας έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία, ενώ έκανε κηπουρικές εργασίες…

14 Ιουνίου, 2024

Δήμος Σωτήρας: Λειτουργεί κλιματιζόμενος χώρος για τους κατοίκους

Ο Δήμος Σωτήρας ενημερώνει το κοινό ότι ενόψει των προειδοποιήσεων για τις σημερινές υψηλές θερμοκρασίες,…

14 Ιουνίου, 2024

ΣΩΤΗΡΑ: 76χρονος εντοπίστηκε νεκρός στον κήπο της οικίας του

Tραγωδία σημειώθηκε χθες στη Σωτήρα Αμμοχώστου όταν 76χρονος άντρας από την Αγγλία εντοπίστηκε νεκρός στον…

14 Ιουνίου, 2024