Αποκαλύψεις σοκ! Νεκρή επιθυμούσε η Σκορδέλη την Ελίτα!

a 80 Ειδήσεις
a 4200 ΕιδήσειςΤην Πέμπτη στην κατάμεστη αίθουσα του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας έπεσαν οι τίτλοι τέλους της πολύκροτης υπόθεσης, η οποία απασχόλησε την κοινή γνώμη πέρα των τριών χρόνων.Με ομόφωνη απόφασή του το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας,επέβαλε την ποινή της δια βίου φυλάκισης στους τέσσερις κατηγορούμενους στην υπόθεση της δολοφονίας του Διευθύνοντος Συμβούλου του Συγκροτήματος «Δίας» και της τηλεόρασης «Σίγμα», Άντη Χατζηκωστή

Ένοχοι στις κατηγορίες του φόνου εκ προμελέτης και της συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου κρίθηκαν οι Ανδρέας Γρηγορίου 33 χρόνων, κρεοπώλης από το Τσέρι, Τάσος Κρασοπούλης 37 χρόνων, δημόσιος υπάλληλος από τα Πέρα Ορεινής, Έλενα Σκορδέλη 42 χρόνων, τηλεπαρουσιάστρια από τα Πέρα Ορεινής και Γρηγόρης Ξενοφώντος 29 χρόνων, υδραυλικός από τη Λευκωσία.

Νέες αποκαλύψεις βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας , όπου σύμφωνα με το αιτιολογικό της απόφασης για την καταδίκη σε ισόβια κάθειρξη των τεσσάρων στην υπόθεση δολοφονίας του Άντη Χατζηκωστή, η Έλενα Σκορδέλη,όπως κατέθεσε η ψυχική μέντιουμ Kathleen Margaret Zacharia, ήταν θυμωμένη με την τότε συνάδελφό της στο Σίγμα Ελίτα Μιχαηλίδου και γι’ αυτό το λόγο επιθυμούσε να πεθάνει.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

«Η Kathleen Margaret Zacharia (Μ.Κ.82), κατέθεσε ως ψυχική μέντιουμ και θεραπεύτρια κινεζικής ιατρικής. Αναφέρθηκε σε συναντήσεις που είχε το 2007 με την Κατηγορούμενη 3, όταν η τελευταία εργαζόταν στο ΣΙΓΜΑ. Είπε για το θυμό που της εξέφρασε για τη συνάδελφό της Ελίτα Μιχαηλίδου (Μ.Κ.57, στο κατηγορητήριο) και την επιθυμία της να πεθάνει.

Της είχε φέρει φωτογραφίες και αποκόμματα από περιοδικά που αφορούσαν στους Κώστα και Άντη Χατζηκωστή ζητώντας της να τους στείλει θετική ενέργεια κατά τρόπο ώστε να κερδίσει την εύνοια τους. Σύμφωνα πάντοτε με την Κατηγορούμενη 3, θεωρούσε αρχικώς τον Κώστα Χατζηκωστή ως πρόβλημα για την καριέρα της, ακολούθως όμως άλλαξε γνώμη και έβλεπε ως εμπόδιο τον Άντη Χατζηκωστή. Της ζήτησε να τη βοηθήσει να ελκύσει τον Άντη Χατζηκωστή ώστε να δημιουργηθεί σεξουαλική σχέση μεταξύ τους και να μετατραπεί σε υποχείριο της διότι, όπως της έλεγε, έτσι λειτουργούν τα πράγματα στον κόσμο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Στην πορεία, επειδή αντιλήφθηκε ότι η Κατηγορούμενη 3, ήταν άτομο επικίνδυνο, σταμάτησε να την έχει για πελάτη».