Ο Τζίμης δεν πάει πουθενά!

a 86
a 4206

Είναι οριστικό. Ο Δημήτρης Χριστοφή δεν παραχωρείται στη Σιόν. Η διαφορά που προέκυψε μεταξύ της Ομόνοιας και της ελβετικής ομάδας, στη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι, δεν μπόρεσε να γεφυρωθεί και η παραχώρηση του διεθνή εξτρέμ δεν θα υλοποιηθεί.

Η διαφορά στον τρόπο αποπληρωμής, τελικά, στάθηκε εμπόδιο στην μετεγγραφή του Χριστοφή. Εφόσον προκύψει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα, τότε στην Ομόνοια είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν και εφόσον ικανοποιηθούν και οι δυο πλευρές τότε θα παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής.

Ο πρόεδρος της Σιόν, Κριστιάν Κονσταντάν, έφθασε τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κύπρο για την απόκτηση του Δημήτρη Χριστοφή, ωστόσο, ενδέχεται να επιστρέψει στην Ελβετία άπρακτος!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sentragoal.com.cy, στη συνάντηση που πραγματοποιείται αυτή την ώρα, προέκυψε σημαντική διαφορά στην καταβολή του ποσού για τη μετεγγραφή του διεθνή εξτρέμ. Συγκεκριμένα, οι Ελβετοί θέλουν όπως καταβάλουν το ποσό σε δόσεις, κάτι που βρίσκει άκρως αντίθετη τη διοίκηση της Ομόνοιας.

Το θέμα δεν έχει κλείσει, όμως όλα είναι στον αέρα. Εάν δεν αλλάξει στάση η πλευρά της Σιόν δύσκολα θα υλοποιηθεί η μετεγγραφή του Τζίμη στην ελβετική ομάδα, παρόλο που ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι πράσινοι λίγο μετά το «ναυάγιο»:

«Η Ομόνοια ανακοινώνει ότι οι διαπραγματεύσεις με την Ελβετική ομάδα, Σιόν, για πιθανή μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Χριστοφή, δεν είχαν επιτυχή κατάληξη.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των προέδρων των δύο ομάδων στη Λευκώσια, κατά την οποία προέκυψε διαφοροποίηση από την πλευρά της Σιόν, όσο αφορά τους όρους της αρχικής προφορικής συμφωνίας, σε σχέση με το χρόνο πληρωμής.

Παρά το γεγονός ότι η Ομόνοια επέδειξε ευελιξία κατά τη συζήτηση, τελικά δεν κατέστη δυνατό να εξευρεθεί η χρυσή τομή, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα ο πρόεδρος της Σιόν να αναχωρήσει, χωρίς να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ο ποδοσφαιριστής ήταν πλήρως ενήμερος για την πορεία των διαπραγματεύσεων και σύμφωνος με τον χειρισμό που έγινε από την πλευρά της Ομόνοιας. Ο Δημήτρης Χριστοφή από αύριο το πρωί θα συμμετάσχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας μας».