Τη δημαρχία της Αγίας Νάπας διεκδικεί ο Βάσος Βασιλείου

a 10 Δημοτικές Εκλογές 2016, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου, Τοπική Αυτοδιοίκηση
a 688 Δημοτικές Εκλογές 2016, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου, Τοπική Αυτοδιοίκηση

Την υποψηφιότητα για τη δημαρχία της Αγίας Νάπας εξήγγειλε μέσω ανακοίνωσής του ο Δημοτικός Σύμβουλος Βάσος Βασιλείου.

Όπως αναφέρει ο κ. Βασιλείου, μετά από δέκα χρόνια παρουσίας του στα κοινά του Δήμου της Αγίας Νάπας, από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, κατέθεσε σήμερα την υποψηφιότητά του για τη Δημαρχία του Δήμου Αγίας Νάπας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως πρόκειται για μία υποψηφιότητα η οποία στηρίζεται στην ομαδικότητα, μακριά από σκοπιμότητες και ιδιοτελή συμφέροντα, με σκληρή δουλειά που ευελπιστεί ότι θα φέρει αποτέλεσμα.

Ο κ. Βασιλείο καλεί τους ψηφοφόρους της Αγίας Νάπας σε συμπόρευση, έχοντας ως γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων, με όραμα και σχέδιο που θα οδηγήσει συλλογικά την Αγία Νάπα μπροστά για ένα σύγχρονο Δήμο, ασφαλή και φιλόξενο για τους δημότες και επισκέπτες του και για να οδηγηθεί η Αγία Νάπα εκεί που δικαιωματικά αξίζει, ως ένας από τους ωραιότερους και ποιοτικότερους προορισμούς παγκοσμίως.

Μέσω της ανακοίνωσης ο υποψήφιος για τη δημαρχία Αγίας Νάπας, κ. Βασιλείου δεσμεύτηκε ότι θα εργαστεί με εντιμότητα, με οδηγό την αλληλεγγύη και την προσφορά στα κοινά.

Η πλήρης ανακοίνωση:

Αγαπητοί φίλοι,

Μετά από δέκα χρόνια παρουσίας στα κοινά του Δήμου μας, από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, καταθέτω σήμερα την υποψηφιότητα μου για τη Δημαρχία του Δήμου Αγίας Νάπας.

Σε αυτή την προσπάθεια ζητώ τη στήριξη σας, ώστε να περάσουμε σε μια νέα εποχή.
Για να περάσουμε από το Εγώ, στο Εμείς.
Για να περάσουμε επιτέλους στη συλλογική δουλειά και στην ομαδικότητα.

Μακριά από σκοπιμότητες και ιδιοτελή συμφέροντα, με σκληρή δουλειά που θα φέρει αποτέλεσμα.

Γνωρίζετε άλλωστε το πόσο σκληρά παλεύω για κάτι που αγαπώ.

Όλοι μαζί με εντιμότητα και ειλικρίνεια να δουλέψουμε έχοντας ως γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών μας.

Διαθέτουμε όραμα και σχέδιο που θα οδηγήσει συλλογικά την Αγία Νάπα μπροστά.
Για να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο Δήμο, ασφαλή και φιλόξενο για τους δημότες και επισκέπτες του.
Για να οδηγήσουμε την Αγία Νάπα στην κορυφή. Εκεί που δικαιωματικά αξίζει, ως ένας από τους ωραιότερους και ποιοτικότερους προορισμούς παγκοσμίως.

Φίλες και φίλοι,
Δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ με την εντιμότητα που όλοι γνωρίζετε, με οδηγό την αλληλεγγύη και την προσφορά στα κοινά, για να γίνει η κοινωνία της Αγίας Νάπας αυτή που ονειρεύομαι για τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και δημιούργησα την οικογένεια μου.
Μια κοινωνία της ισότητας και του αλληλοσεβασμού. Μια κοινωνία πρότυπο που θα θέλουμε να μεγαλώσουν και τα δικά μας παιδιά.

Σας καλώ όλους μαζί να δώσουμε έναν τίμιο αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και τα παιδιά μας, έναν τίμιο αγώνα για να επαναφέρουμε την Αγία Νάπα, εκεί που πραγματικά της αξίζει. Στην κορυφή.

Συλλογικά, Tίμια, Δυναμικά.

SotiraNews