“Άλωσε” την Πολωνία ο Απόλλωνας – Απογοητευτικό το ΑΠΟΕΛ

a 160
a 3626

Με γκολ του Γκαστόν Σανγκόι ο Απόλλων Λεμεσού νίκησε με 1-0 την Λέγκια μέσα στην Βαρσοβία και πήρε τους τρεις πρώτους του βαθμούς στον 10ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ!
Η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου, με σκόρερ τον Γκαστόν Σανγκόι στο 56′, πήρε σπουδαίο διπλό επί της Λέγκια με 1-0. Ο Αργεντινός είχε και χαμένο πέναλτι στο 24′, ενώ οι Πολωνοί είχαν δοκάρι στο 7′ με τον Ογιάμα.

Legia (J. Urban): Skaba – Rzeźniczak, Dossa J., Jodłowiec, Wawrzyniak – Vrdoljak, Pinto (82′ Furman) – Ojamaa (75′ Kucharczyk), Radović, Żyro (86′ Brzyski) – Dwaliszwili
Aπόλλων (Χ. Χριστοφόρου): Χίντι, Ρόχας, Μερκής, Καρυπίδης, Βασιλείου (89′ Καταλά), Χαμντανί, Γκουγιόν, Μεριέμ, Παπουλής, Σανγκόι (87′ Κωνσταντίνου), Γκαρσία

Στο άλλο παιχνίδι του ίδιου ομίλου Τράμπζονσπορ και Λάτσιο αναδείχτηκαν ισόπαλες 3-3 στην Τραπεζούντα και παρέμειναν ισόβαθμες στην κορυφή της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς. Ο Σέρτζιο Φλοκάρι σκόραρε δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών στο τέλος (84′, 85′) για την ομάδα της Ρώμης.

Απογοήτευσε το ΑΠΟΕΛ
Με ήττα του ΑΠΟΕΛ με 3-0 από την Άιντραχτ τελείωσε ο αγώνας στο Στάδιο ΓΣΠ. Στο 28′ οι Γερμανοί πήραν προβάδισμα (1-0) με αυτογκόλ του Αλεξάνδρου, στο 59′ έφτασαν στο 2-0 με τον Λάκιτς και στο 65′ στο 3-0 με τον Γιουνγκ.

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Σέρτζιο, Καμπράλ, Αμορίν, Ολιβέιρα, Μπόρδα, Μοράις, Αλεξάνδρου, Γκόμες, Αλωνεύτης, Γκονσάλβες.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Τας, Ζαμπράνο, Οζίπκα, Μπάμπα, Γιουγκ, Άιγκνερ, Φλουμ, Ροντ, Μπαρνέτα, Κάτλετς