Κενή θέση ταχυδρομικού διανομέα στη Σωτήρα

a 110 Μικρές Αγγελίες
a 3577 Μικρές Αγγελίες

To Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών δέχεται αιτήσεις από κατοίκους της Σωτήρας και της γύρω περιοχής που ενδιαφέρονται να αναλάβουν τη διαχείριση του Ταχυδρομικού Πρακτορείου Σωτήρας καθώς επίσης και το έργο της κατ’ οίκον διανομής της αλληλογραφίας με αμοιβή €990.28 το μήνα, με την μορφή ανάθεσης καθηκόντων και όχι σύμβαση εξαρτημένης εργασίας.
2. Οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την υποβολή αίτησης είναι οι υποψήφιοι:
α) Να κατέχουν άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας,
β) Να διαθέτουν μοτοσικλέτα / μοτοποδήλατο,
γ) Να είναι σε θέση να διαθέσουν κατάλληλο υποστατικό(π.χ. Κατάστημα, Γραφείο, ξεχωριστό χώρο σε οικία με ανεξάρτητη πρόσβαση κλπ) σε περίπτωση που αυτό δεν διατίθεται από το οικείο Κοινοτικό / Δημοτικό Συμβούλιο,
δ) Να έχουν Λευκό Ποινικό Μητρώο.
3. Αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν και από συνταξιούχους που δεν έχουν διανύσει το 75° (εβδομηκοστό πέμπτο) έτος της ηλικίας τους ή και εργαζομένων στο Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο Τομέα. Οι αιτήσεις αυτές θα λαμβάνονται υπόψη νοούμενου ότι δεν υπάρχουν κατάλληλοι άνεργοι υποψήφιοι.
4. Τονίζεται ότι προτεραιότητα θα δοθεί σε ανέργους οι οποίοι πληρούν TIC απαραίτητο προϋποθέσεις. που αναφέρονται στην παράγραφο 2 πιο πάνω ανεξαρτήτως των προσόντων που τυχόν διαθέτουν άλλοι υποψήφιοι.
5. Η ανάθεση καθηκόντων θα είναι για περίοδο τριών (3) χρόνων. Σημειώνεται ότι το Τμήμα έχει το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης της συμφωνίας για επαναλαμβανόμενες περιόδους με τους ίδιους ή διαφοροποιημένους όρους, εφόσον το κρίνει απαραίτητο, κατω την ελεύθερη κρίση του.
6. Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν στον Επαρχιακό ταχυδρομικό Λειτουργό Λάρνακας (τηλέφωνο 24802460) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013.

Βρείτε τις αιτήσεις πατώντας εδώ

SotiraNews.com