Αντιστάθηκε στους ληστές και τον πυροβόλησαν

a 168 Ειδήσεις
a 6295 Ειδήσεις
«Πάλι ληστεία μου κάνετε; Τι να μου πάρετε πια;»

«Πάλι ληστεία μου κάνετε; Τι να μου πάρετε πια; Με έχουν καταληστέψει…». Αυτό φέρεται να είπε, πριν φωνάξει «βοήθεια», ένας 52χρονος φαρμακοποιός, ο οποίος δολοφονήθηκε την Τετάρτη, εν ψυχρώ, στου Ρέντη. 

Μόλις είχε κλείσει το φαρμακείο του ο 52χρονος φαρμακοποιός, Σ. Π., ο οποίος ήθελε να πάει στη συνεδρίαση που έχουν οι φαρμακοποιοί αλλά οι ληστές, όπως λένε οι μέχρι τώρα πληροφορίες, τον… πρόλαβαν και του αφαίρεσαν τη ζωή.

Ο φαρμακοποιός κρατούσε στα χέρια του μία τσάντα που περιείχε σύμφωνα με τις πληροφορίες, 1.600 ευρώ, την οποία οι δύο δράστες προσπάθησαν να του αποσπάσουν, εκείνος πάλεψε αλλά δέχτηκε τα πυρά των δραστών και έπεσε νεκρός στη μέση του δρόμου.

Ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των φαρμακοποιών στον Πειραιά και προσωρινά οι συνάδελφοί του διέκοψαν τη σύσκεψη για να ενημερωθούν για την δολοφονία του.

Πέντε μέτρα πιο κάτω, έπεφταν νεκροί την 1η Μαρτίου 2011 από τα πυρά σπείρας δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Στο σημείο βρίσκεται ακόμη το εκκλησάκι που έγινε στη μνήμη τους.

Ήταν το 27ο θύμα ληστών από την αρχή του έτους…

Πηγή: Newsbeast.gr