Διακοπές στην Κύπρο για ζάπλουτο σουλτάνο του Ομάν

a 159 Ειδήσεις
a 7142 ΕιδήσειςΜε το ιδιωτικό του τζετ έφτασε στην Κύπρο ο σουλτάνος του Ομάν Καμπούς Μπιν Σάϊτ. Στο ξενοδοχείο Le Meridian της Λεμεσού δύο όροφοι είναι ρεζερβέ έως το τέλος Απριλίου, ενώ η προεδρική σουίτα στην οποία θα διαμένει ο σουλτάνος έχει ανακαινιστεί ριζικά… 

Το προσωπικό του σουλτάνου, που έφτασε στο νησί με τρία αεροσκάφη δύο εβδομάδες πριν από τον ίδιο, αποτελείται από 30 μάγειρες, καθαριστές, σύμβουλους και δικηγόρους.

Ο σουλτάνος ζήτησε να του σερβίρουν το φαγητό του μόνο άντρες και στους μάγειρες του έχει παραχωρηθεί αποκλειστικά η μία κουζίνα του ξενοδοχείου.

Για λόγους ασφαλείας θα επιβάλλεται ακόμη και σωματικός έλεγχος στο προσωπικό του ξενοδοχείου που θα εξυπηρετεί τον σουλτάνο και τη συνοδεία του, η οποία αποτελείται συνολικά από 200 άτομα.

Έχει κατασκευαστεί ειδικό ασανσέρ με τηλεχειρισμό για να φτάνει ο σουλτάνος απευθείας στην προεδρική σουίτα, η οποία έχει έτυχε πλήρους ανακατασκευής το τελευταίο διάστημα, ειδικά για τον υψηλό επισκέπτη.

Ο ίδιος θα παραμείνει μόνο για τέσσερις ημέρες στην Κύπρο και θα αναχωρήσει μετά από το τετραήμερο για κοντινό προορισμό της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τοπικοί παράγοντες της Λεμεσού, κυρίως από τον εμποροβιομηχανικό κόσμο, καταβάλλουν προσπάθειες για να συναντηθούν κάποια συνάντηση με το σουλτάνο.

Ο ίδιος βέβαια ζήτησε να μην έχει καμιά επαφή με οποιονδήποτε στην Κύπρο, αφού η επίσκεψή του έχει καθαρά χαρακτήρα αναψυχής.