Ημερίδα Ολυμπιακών Αθλημάτων από τη Νεολαία Παραλιμνίου

CEB1 93
Την ευκαιρία να γνωρίσετε και να δοκιμαστείτε στα αγαπημένα σας ολυμπιακά αθλήματα θα έχετε στην «Ημερίδα Ολυμπιακών Αθλημάτων» που διοργανώνει η Νεολαία Δήμου Παραλιμνίου με την υποστήριξη του Δήμου Παραλιμνίου και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, στις 11 Οκτωβρίου 2015, ημέρα Κυριακή από τις 15:00-18:00 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα βοηθητικά γήπεδα του Δημοτικού Σταδίου Παραλιμνίου «Τάσος Μάρκου».

CEB1 1883

Συγκεκριμένα, η «Ημερίδα Ολυμπιακών Αθλημάτων» θα φιλοξενήσει μια ευρεία γκάμα ολυμπιακών αθλημάτων που θα παρουσιάζουν επαγγελματίες, οι οποίοι εκτός από την επί τόπου επίδειξη, θα μπορούν να απαντούν στις απορίες των ενδιαφερομένων, καθώς επίσης και να τους παρέχουν την δυνατότητα να δοκιμαστούν στο κάθε άθλημα! Σκοπός της εκδήλωσης, άλλωστε, είναι να δοθεί η ευκαιρία στον κάθε ένα ξεχωριστά –και ιδιαίτερα στα παιδιά και τους νέους- να έρθουν σε πραγματική «επαφή» με τα αγαπημένα τους αθλήματα και ίσως να ανακαλύψουν την δική τους κλίση ή ταλέντο!

Της έναρξης της εκδήλωσης θα προηγηθεί το άναμμα της φλόγας στο Δημαρχείο Παραλιμνίου η ώρα 14:30 και το Σωματείο Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου» θα την μεταφέρει στον χώρο της εκδήλωσης, όπου η ώρα 15:00 θα σημάνει η έναρξη της «Ημερίδας Ολυμπιακών Αθλημάτων» με την είσοδο 50 και πλέον αθλητών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γυμναστικής. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο αξιότιμος Πρόεδρος Ελλήνων Ολυμπιονικών με αναπηρία, κ. Σίμος Παλτσανιτίδης.

Το Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Παραλιμνίου προσκαλεί όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα τους γονείς με τα παιδιά τους να απολαύσουν ένα χαλαρό απόγευμα Κυριακής παρέα με διακεκριμένους Αθλητές, Προπονητές και Ολυμπιονίκες Ολυμπιακών Αθλημάτων και να γνωρίσουν τον φανταστικό κόσμο του Αθλητισμού.

CEB11 8
%25CE%25B12
SotiraNews