Η συνεργασία της Αγγελικής Νικολούλη με τον Τομ Κρουζ!

Αγγελική Νικολούλη new

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel μίλησε η Αγγελική Νικολούλη με αφορμή τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει δεχτεί πρόταση συνεργασίας για την κινηματογραφική μεταφορά κάποιων εκ των υποθέσεων που έχει προβάλει στην εκπομπή της, με πρωταγωνιστή των Τομ Κρούζ…

«Ναι, ισχύει αυτό. Βρέθηκα σε επαφή με κάποιες εταιρίες και από εκεί και πέρα μένει να εργαστώ πάνω σε αυτό. Μην ξεχνάμε ότι η ζωή δίνει τα καλύτερα σενάρια και στο Χόλιγουντ από ότι είδα ψοφάνε για τέτοια σενάρια, τέτοιες ιστορίες ανθρώπινες, αληθινές. Θα εργαστώ πάνω σε αυτό γιατί με ενδιαφέρει, αλλά δεν θέλω στην παρούσα φάση να πω κάποιες άλλες λεπτομέρειες» δήλωσε η καταξιωμένη δημοσιογράφος, ενώ για την ενδεχόμενη συνεργασία της με τον Τομ Κρουζ, στην υπόθεση εξαφάνισης του μικρού Μπεν από το νησί της Κω, πρόσθεσε: «Το ενδιαφέρον του ηθοποιού είναι γνωστό για τον αγνοούμενο Μπεν Νίνταμ. Μάλιστα, ο Τομ Κρουζ έχει ηγηθεί και μιας προσπάθειας για την ανεύρεση του παιδιού».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια, δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται μια τέτοιου είδους πρόταση συνεργασίας: «Και στο παρελθόν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από μία εταιρία παραγωγής για μία υπόθεση πολύκροτη που έχει φέρει στο φως το “Τούνελ”, αλλά δεν είδα να καρποφορεί αυτή η προσπάθεια. Δεν είναι και εύκολα αυτά, είναι πολύ ακριβές παραγωγές, αλλά ότι υπάρχει ενδιαφέρον του ηθοποιού για το αγνοούμενο παιδί, είναι γεγονός» ξεκαθαρίζοντας όμως: «Δεν έχω έρθει σε επαφή με την εταιρία του Κρουζ για αυτήν την υπόθεση. Μην τα μπερδεύουμε. Με άλλες εταιρίες (έχω έρθει σε επαφή) για άλλες υποθέσεις».

Πηγή: yupi.gr