Έβρεξε μπαλάκια στη Σεβίλλη

a 135 Αγαπημένα Βίντεο
a 7118 Αγαπημένα Βίντεο
Ένα πρωτότυπο τρόπο βρήκαν οι οπαδοί της Σεβίλλης προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την ώρα έναρξης της αναμέτρησης με τη Λεβάντε. Με το που ξεκίνησε το ματς πέταξαν εκατοντάδες μπαλάκια τένις στον αγωνιστικό χώρο, αναγκάζοντας τον διαιτητή να διακόψει το παιχνίδι. Οι δύο ομάδες έμειναν τελικά στο 1-1, με τους γηπεδούχους να χάνουν πέντε λεπτά πριν το τέλος την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, αφού ο Μουνιούα απέκρουσε πέναλτι του Νεγρέδο… 

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση Σεβίλλη-Λεβάντε για την 35η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Το ισόπαλο 1-1 είναι ένα αποτέλεσμα που μάλλον δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες, κυρίως βέβαια τους γηπεδούχους που κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Ευρώπης.

Η έκπληξη της φετινής Primera με αυτόν τον βαθμό έφτασε στους 39 και παρέμεινε στην 5η θέση, χάνοντας την ευκαιρία να πιάσει τη Μάλαγα και να μπει σε τροχιά Champions League. Από την πλευρά της η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει τρεις λιγότερους, όσους και η Οσασούνα, όμως με Μπιλμπάο, Ατλέτικο Μαδρίτης, Εσπανιόλ και Χετάφε ακριβώς πίσω της με 45 δεν μπορεί να αισθάνεται καθόλου άνετα.

«Σταματήστε το ματς. Μιλάει ο Μουρίνιο», έγραφε πανό που σήκωσαν οι οπαδοί των γηπεδούχων, θεωρώντας πως το “clasico” ήταν η αιτία της αργοπορημένης για τα δεδομένα της Ισπανίας έναρξης του αγώνα.

Πηγή: sport-fm.gr