Οι Κύπριοι με τις Βέσπα διέσχισαν την Ιταλία και μπαίνουν Γαλλία

a 1 Vespa Club Di Famagusta, Ειδήσεις
a 16 Vespa Club Di Famagusta, Ειδήσεις

Όλο και πιο κοντά στον τελικό προορισμό τους οι Λοΐζος Λοΐζου (Fabiano) και Κυριάκος Τσιηφτές, που δεν είναι άλλος από το Vespa World Days 2016.

a2 5 Vespa Club Di Famagusta, Ειδήσεις

Τα παιδιά, σε μια από τις ανάπαυλες του ταξιδιού έστειλαν στην City Free Press, που είναι και ο χορηγός επικοινωνίας τους, ανταπόκριση για τη μέχρι στιγμής διαδρομή που διάνυσαν:

a1 9 Vespa Club Di Famagusta, Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 4η μέρα της διαδρομής Κύπρου – Ελλάδας – Ιταλίας – Γαλλίας, με τελικό προορισμό το Saint Tropez της Γαλλίας για το VESPA WORLD DAYS 2016, με τους δύο Κύπριους οδηγούς, τον Λοΐζο Λοΐζου (Fabiano) από το VESPA CLUB Di FAMAGUSTA και Κυριάκο Τσιηφτέ από το VESPA FOR LIFE CYPRUS, να ακολουθούν πλήρως το καθορισμένο πρόγραμμα.

a3 1 Vespa Club Di Famagusta, Ειδήσεις

Ήδη τα πληρώματα έχουν καλύψει μια απόσταση πέραν των 800 km σε ιταλικό έδαφος, περνώντας από Αγκόνα – Ίμολα – Φλωρεντία – Πίζα – Γένοβα και Σαν Ρέμο, σε δύσκολες καιρικές συνθήκες με έντονη βροχόπτωση και δυνατούς ανέμους. Παρόλα ταύτα, οι χαμηλού κυβισμού 150cc Vespa των κυπριακών πληρωμάτων, όπως και οι αναβάτες, έχουν ανταπεξέλθει πλήρως.

a4 Vespa Club Di Famagusta, Ειδήσεις

Πρέπει να τονιστεί πως, η αγάπη των Κύπριων οδηγών για την Βέσπα γίνεται αντικείμενο θαυμασμού από Ιταλούς και άλλους Ευρωπαίους πολίτες, οι οποίοι δίνουν κουράγιο με την αγάπη τους προς τα κυπριακά πληρώματα που συμμετέχουν με την ελληνική αποστολή στο σημαντικότερο γεγονός εορτασμού των 70χρονων της Βέσπα.

a6 Vespa Club Di Famagusta, Ειδήσεις

Από χθες Τετάρτη (1/6) τα πληρώματα περνάνε σε γαλλικό έδαφος, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο το Saint Tropez.

a7 Vespa Club Di Famagusta, Ειδήσεις

Πηγή:  City Free Press