Τριάμισι χρόνια φυλάκιση στον Ρίκκο Ερωτοκρίτου

1 3 Δικαστήριο, Ειδήσεις, Ρίκκος Ερωτοκρίτου
1 3 Δικαστήριο, Ειδήσεις, Ρίκκος Ερωτοκρίτου

Τριάμισι χρόνια φυλάκιση επέβαλε το τριμελές μόνιμο κακουργιοδικείο στο Ρίκκο Ερωτοκρίτου, ενάμιση χρόνο στον Ανδρέα Κυπρίζογλου με αναστολή, δυόμιση χρόνια στον Παναγιώτη Νεοκλέους και 70,000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο στην εταιρεία Ανδρέας Νεοκλέους ΔΕΠΕ, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι στις 8 Φεβρουαρίου, σε όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπιζαν.

Η απόφαση προνοεί άμεση φυλάκιση για τους Ρίκκο Ερωτοκρίτου και Παναγιώτη Νεοκλέους και αναστολή φυλάκισης για τον Ανδρέα Κυπρίζογλου.

Mε το τέλος της απαγγελίας της απόφασης της ποινής, ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου σηκώθηκε από τη θέση του και ζήτησε το λόγο για να αναφέρει κάτι, όπως είπε.

Οι δικαστές χωρίς να πουν οτιδήποτε, αποχώρησαν από την αίθουσα και ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου ακούστηκε να λέει “Ευχαριστώ για την απόφασή σας”.

Απευθυνόμενος σε κάποιον εντός της αίθουσας, με έντονο ύφος ο κ. Ερωτοκρίτου είπε “Εσύ να σηκωθείς τζιαι να φύεις που δαμαί”.

Ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου και ο Παναγιώτης Νεοκλέους οδηγήθηκαν στην αίθουσα κρατητηρίων που υπάρχει στο χώρο των δικαστηρίων και αναμένεται η μεταφορά τους στις Κεντρικές Φυλακές.

Πηγή: ΚΥΠΕ