Χαρές στα κατεχόμενα για το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στην Αμμόχωστο

a 58 Ειδήσεις
a 5538 Ειδήσεις

Πανηγυρίζουν στα κατεχόμενα για το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που προσάραξε στο λιμάνι της Αμμοχώστου.

Η ιστοσελίδα “Κίπρις Ποστασί” γράφει ότι το κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας New Face με 60 Αμερικανούς τουρίστες έφθασε χθες στην Αμμόχωστο, ενώ σήμερα το πλοίο προσάραξε στο λιμάνι της κατεχόμενης Κερύνειας και οι επιβάτες περιηγήθηκαν στην πόλη.

Το κρουαζιερόπλοιο ξεκίνησε από την Αίγυπτο. Σήμερα θα σηκώσει άγκυρα και θα σαλπάρει για τον επόμενο του σταθμό στη Μεσόγειο. Το πλοίο, επισκέφθηκαν αξιωματούχοι του ψευδοκράτους ανάμεσά τους και ο λεγόμενος υπουργός συγκοινωνιών και μεταφορών, οι οποίοι συνομίλησαν με το πλήρωμα. Ο ψευδοϋπουργός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι προσπάθειες τους για ανάπτυξη του τουρισμού απέδωσαν καρπούς. Ευχαρίστησε δε την εν λόγω εταιρεία γιατί επέλεξε τα κατεχόμενα για σταθμό στην κρουαζιέρα της. Πρώτη φορά, συνέχισε, επισκέπτεται τα κατεχόμενα πλοίο τέτοιου μεγέθους. Ο Ιρσέν Σανέρ είπε ότι θα συνεχίσουν τις επαφές τους με εταιρείες που διοργανώνουν κρουαζιέρες στη Μεσόγειο ώστε να συμπεριλάβουν τα κατεχόμενα στο πρόγραμμά τους.

Στόχος των κατακτητών είναι να εξασφαλίσουν την όσο το δυνατό μεγαλύτερη ανταπόκριση προς αύξηση του τουριστικού ρεύματος στα κατεχόμενα.

Πηγή: SigmaLive