Δήμαρχος Παραλιμνίου: “Ανυπόστατα τα δημοσιεύματα για την παραλία σκύλων”

a Ειδήσεις, Ζώα, Θεόδωρος Πυρίλλης, Νέα Αμμοχώστου, Παραλίες
a 1 Ειδήσεις, Ζώα, Θεόδωρος Πυρίλλης, Νέα Αμμοχώστου, Παραλίες

Την έντονη αντίδρασή του εκφράζει ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, Θεόδωρος Πυρίλλης, μέσω της επίσημης σελίδας Facebook του Δήμου Παραλιμνίου, αναφορικά με παραλία σκύλων στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με τα ανυπόστατα, κατά τον Δήμαρχο Παραλιμνίου, δημοσιεύματα, η παραλία Γλυκύ Νερό στο Παραλίμνι, παύει να υφίσταται ως παραλία για λούσιμο σκύλων εξαιτίας της συμπερίληψης, όπως αναφέρεται της περιοχής, στην περιοχή κατασκευής της μαρίνας Παραλιμνίου. Μάλιστα οι εμπνευστές της είδησης προχώρησαν και στη δημιουργία διαδικτυακού δημοψηφίσματος μέσω της σελίδας avaaz.com

CEB1 2 Ειδήσεις, Ζώα, Θεόδωρος Πυρίλλης, Νέα Αμμοχώστου, Παραλίες
CEB11 Ειδήσεις, Ζώα, Θεόδωρος Πυρίλλης, Νέα Αμμοχώστου, Παραλίες

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, με τη σειρά του, εκφράζει τη λύπη του, μέσω της ανακοίνωσής του, αφού “τέτοιου είδους ανυπόστατα δημοσιεύματα αναρτώνται από άτομα που αποκρύπτουν την πραγματική τους ταυτότητα και παράλληλα “προκαλούν” το ευρύ κοινό με ψευδή πληροφόρηση”.

Σε ό,τι αφορά το έργο “Μαρίνα Παραλιμνίου”, ο κ. Πυρίλλης αναφέρει ότι πρόκειται για ένα σημαντικό έργο τουριστικής και όχι μόνο υποδομής, με εμπορικές και οικιστικές αναπτύξεις, το οποίο κατακυρώθηκε στον επιτυχόντα προσφοροδότη, την εταιρεία “P.M.V Maritime Holdings Ltd” και ο χώρος υλοποίησής του είναι πλησίον του Αλιευτικού Καταφυγίου Αγίου Νικολάου.

Η παραλία σκύλων στον Πρωταρά Γλυκύ Νερό Α’ που για το 2017 έχει οριστεί και από την Κεντρική Επιτροπή Παραλιών, θεωρείται ως η καλύτερη αμμώδης παραλία από τις υπόλοιπες 7 σε όλη την Κύπρο.

SotiraNews