Η Πρόεδρος του ΚΟΑ και ο Επίτροπος Εθελοντισμού σε Βραβεία Αθλητισμού και Εθελοντισμού στη Σωτήρα

a 75 Νέα Αμμοχώστου
a 2378 Νέα Αμμοχώστου

Τα 2α Βραβεία Αθλητισμού και Εθελοντισμού διοργανώνει η Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Σωτήρας την Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014 στις 8:15 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας.

Η διοργάνωση των βραβείων αυτών έχει ως στόχο την διάδοση του φίλαθλου πνεύματος και του αλτρουιστικού ιδεώδους στους πολίτες, αποσκοπώντας στην ανάδειξη του αθλητισμού και του εθελοντισμού ως μερικά από τα ύψιστα αγαθά με τα οποία πρέπει να διέπεται ο σημερινός άνθρωπος, συμβάλλοντας παράλληλα σε μια ανθρωποκεντρική παιδεία.

Ομιλητές:

  • κα Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα, Πρόεδρος του ΚΟΑ
  • κ. Γιάννης Γιαννάκη, Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων

Κατά την εκδήλωση θα τιμηθούν νέοι του Δήμου Σωτήρας που έχουν επιτύχει σημαντική διάκριση σε αθλητικούς διαγωνισμούς, εκπρόσωποι της Σωτήρας στον Ευρωπαϊκό χώρο του Αθλητισμού όπως ο Δημήτρης Χριστοφή (Sion) και ο Γρηγόρης Κάστανος (Juventus) αλλά και σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του Αθλητισμού παγκύπρια, όπως η Λεοντία Καλλένου και η Νεκταρία Παναγή.

Παράλληλα θα βραβευθούν προσωπικότητες που έχουν έμπρακτα συνεισφέρει σημαντικό φιλανθρωπικό έργο στη Σωτήρα, όπως ο πρώην Πρόεδρος της Ανόρθωσης, κ. Κίκης Κωνσταντίνου, ο κ. Παύλος Παυλάκης, ο κ. Σέργης Σεργίου και η κ. Μαρίνα Σιακόλα εκ μέρους του Sophia Foundation for Children.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Αθλητικογράφος του ΑΝΤ1, κ. Λουκάς Λουκά.

Τα Βραβεία Αθλητισμού και Εθελοντισμού τελούν υπό την Αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων.

a1 15 Νέα Αμμοχώστου

SotiraNews.com