Ενότητα στο Δήμο Σωτήρας

a 45 Νέα Αμμοχώστου
a 6040 Νέα Αμμοχώστου
Του Πανίκου Κύπρου,

Δημοτικού Συμβούλου Σωτήρας

Θα ήθελα να καλέσω τους Δημότες, Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο σε ενότητα. Η προεκλογική εκστρατεία τελείωσε…

Είναι καλύτερα να λέμε τις απόψεις μας, μέσα από διάφορες ιστοσελίδες, χωρίς κακούς χαρακτηρισμούς για να μπορούν να παίρνονται στα σοβαρά από την Δημοτική Αρχή. Όλοι ενωμένοι εργαζόμαστε με πολλή σοβαρότητα για τα πολλά και διάφορα προβλήματα του Δήμου.

Επίσης, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων, όπου παρουσιάζονται σοβαρά θέματα προς συζήτηση, η Δημοτική Αρχή με σοβαρότητα και ενότητα, λαμβάνει υπόψη όλες τις εισηγήσεις και καλόπιστη κριτική και παίρνονται σχεδόν ομόφωνα όλες οι αποφάσεις.

Με την απόδοση έργων του Δήμου μέχρι σήμερα, ούτε κι εγώ ο ίδιος προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος στο 100%, είμαστε αρκετά πιο κάτω. Όμως, ας μην ξεχνάμε το ιστορικό γεγονός, την μετεξέλιξη από κοινότητα Σωτήρα σε Δήμο, που δεν είναι κάτι απλό όπως ακούγεται. Αντίθετα, είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα και μόνο με την ενότητα όλων ανεξαρτήτως, είτε ονομάζονται πρώην είτε ονομάζονται νυν, θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα και να μπορέσει η Δημοτική Αρχή πιο εύκολα να παράξει έργο.

Καλώ όλους αυτούς που ήταν υποψήφιοι στις περασμένες δημοτικές εκλογές και δεν εκλέγηκαν, ο καθένας υπό την ιδιότητα του, να βοηθήσουν με αυτά που διακήρυτταν κατά την προεκλογική εκστρατεία είτε με εισηγήσεις και απόψεις είτε με καλόπιστη κριτική και να είναι σίγουροι ότι θα λαμβάνονται υπόψη από την Δημοτική Αρχή.

Αυτά τα πιο πάνω με θέμα ΕΝΟΤΗΤΑ, σας γράφω εγώ ο Πανίκκος Κύπρου Δημοτικός Σύμβουλος του ΑΚΕΛ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΩΤΗΡΑΣ, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των περασμένων Δημοτικών εκλογών, θέλω να τονίσω ότι με τον Δήμαρχο κύριο Γιώργο Τάκκα και το υπόλοιπο Δημοτικό Συμβούλιο έχουμε άριστες σχέσεις και συνεργασία για το καλό του Δήμου μας. Όμως, και αντίθετα να ήταν τα αποτελέσματα των περασμένων Δημοτικών Εκλογών και εκλεγόταν νέος Δήμαρχος ο κύριος Αδάμος Καίκκης, τον οποίο στήριξα και εκτιμώ, και πάλι ακριβώς τα ίδια θα έγραφα και κύριο μου θέμα θα ήταν ΕΝΟΤΗΤΑ.