Φουντώνει η προεδρολογία με “πρωταγωνιστή” τον Χριστόφια (βίντεο)

a 166 Ειδήσεις
a 7148 Ειδήσεις
Φουλάρουν και πάλι οι μηχανές των κομμάτων ενώ υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες για τις προθέσεις Χριστόφια. Η προεδρολογία φούντωσε και με αφορμή δημοσίευμα του «Πολίτη» ότι ο Πρόεδρος Χριστόφιας έχει ήδη αποφασίσει να μην επαναδιεκδικήσει. Επισημαίνεται ωστόσο ότι από την Παρασκευή το Σίγμα είχε αναφέρει ότι ο Πρόεδρος έκλινε προς τη μη επαναδιεκδίκηση… 

Αυτό ανέφερε και σήμερα στο ΣΙΓΜΑ, στενός συνεργάτης του Προέδρου, ο οποίος χαρακτηριστικά είπε ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός αλλά δεν έχει γίνει ολοκληρωμένη συζήτηση. Πριν το τέλος του μήνα το θέμα θα ξεκαθαρίσει σιγουρότατα ανέφερε η ίδια πηγή, από το περιβάλλον του Προέδρου Χριστόφια.

Ο Άντρος Κυπριανού ανέφερε ότι όταν το κόμμα έχει κάτι προς ανακοίνωση σε ό,τι αφορά τις προεδρικές εκλογές, τότε θα το ανακοινώσει επίσημα. Επανέλαβε ότι το ΑΚΕΛ έχει κατ’ επανάληψη συζητήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αυτά τα ζητήματα. Ερωτηθείς κατά πόσο έχει ληφθεί ή όχι η απόφαση εκ μέρους του Προέδρου, ο Άντρος Κυπριανού ανέφερε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν αποφασίζει μόνος του γι’ αυτά τα ζητήματα. Εξάλλου ο Εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Γιώργος Λουκαϊδης ανέφερε πως όλα αυτά ήταν και παραμένουν δημοσιεύματα και επισήμανε ότι υπήρχαν δημοσιεύματα με ακριβώς αντίθετο περιεχόμενο.

Παραδέχθηκε ωστόσο ότι το θέμα έχει ξεκινήσει να συζητείται εντός των συλλογικών οργάνων του κόμματος και θα ακολουθηθεί η διαδικασία που ορίζει το καταστατικό του ΑΚΕΛ.
Οριστικές αποφάσεις για το ΑΚΕΛ αναμένονται τέλος Ιουνίου.

Πηγή:SigmaLive