Α. Νεοφύτου: “Ίσως ζήσουμε και σε περισσότερη ύφεση”

a 30 Ειδήσεις
a 4045 Ειδήσεις

Πριν υπάρξει ανάκαμψη της οικονομίας θα ζήσουμε ίσως και περισσότερη ύφεση δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) Αβέρωφ Νεοφύτου.

Απαντώντας σε ερωτήσεις μετά το μνημόσυνο στην Λευκωσία των αγωνιστών και πεσόντων κατά την τουρκική εισβολή, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε ότι «η οικονομική κρίση παραμένει, λαμβάνονται οι σωστές αποφάσεις, τολμά η Κυβέρνηση να προχωρά σε μεταρρυθμίσεις και τομές πράγματα που φοβούμενοι πολιτικού κόστους δεν τολμούσαμε να τα διορθώσουμε και είναι η ώρα που η Κυβέρνηση λαμβάνει τις σωστές αποφάσεις».

Ο κ. Νεοφύτου είπε ότι «έχουμε δρόμο μπροστά μας και πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του συνόλου του κυπριακού λαού».

«Είμαι πεπεισμένος πως υπάρχει φως, φτάνει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι επίσης δύσκολα χρόνια και πριν υπάρξει η ανάκαμψη θα ζήσουμε ίσως και περισσότερη ύφεση», είπε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Για την 20η Ιουλίου ο κ. Νεοφύτου είπε ότι «καταδικάζουμε την τουρκική εισβολή και την τουρκική κατοχή και αυτές οι ώρες είναι συνάμα και ώρες αυτοκριτικής και εθνικού προβληματισμού».

Πηγή: SigmaLive