Επαρχία Αμμοχώστου: Πρεμιέρα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι

CEB1 69 Νέα Αμμοχώστου, Ράλι
CEB1 853 Νέα Αμμοχώστου, Ράλι

Με τον αγώνα East Safari Rally στο Παραλίμνι, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή 11 και 12 Φεβρουαρίου, αρχίζει το παγκύπριο πρωτάθλημα ράλι.

Ο αγώνας περιλαμβάνει 12 ειδικές διαδρομές με τις 3 να είναι βραδινές, μια πρωτοτυπία του συγκεκριμένου αγώνα. Η εκκίνηση θα δοθεί από την πλατεία Αγίου Γεωργγίου στο Παραλίμνι στις 14.30 του Σαββάτου και η πρώτη ειδική διαδρομή είναι του Cavo Greco η οποία ξεκινά στις 14.58. Οι βραδινές ειδικές διαδρομές ξεκινούν στις 17.55 ενώ ο τερματισμός του πρώτου σκέλους θα γίνει στις 19.39 στο Παραλίμνι.
Ο αγώνας συνεχίζεται την Κυριακή με την πρώτη ειδική να ξεκινά στις 9.40 το πρωί στα «Χαλόσπιτα» και τον τερματισμό να γίνεται στις 14.00 στο Παραλίμνι.
Στον αγώνα συμμετέχουν 35 πληρώματα με όλα τα δυνατά ονόματα του ράλι να δίνουν το παρόν τους. Με το Νο. 1 εκκινά ο Χρίστος Δημοσθένους με συνοδηγό τον Πάμπο Λαό, με το Νο2 ο Σταύρος Αντωνίου με συνοδηγό τον Δημήτρη Πιερή ενώ με το Νο3 εκκινά ο Σίμος Γαλαταριώτης με συνοδηγό τον Αντώνη Ιωάννου.

Πηγή; ΚΥΠΕ/ΓΣΑ/ΑΑΡ