Παραλίμνι: Άγνωστοι έκλεψαν εργαλεία ηλεκτρολόγου έξω από την εταιρεία του

CEB1 47 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Δύο τραπανάκια και μία πιστόλα εργασίας, συνολικής αξίας 800 ευρώ έκλεψαν άγνωστοι το Σαββατοκύριακο, από αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 43χρονου ηλεκτρολόγου από το Παραλίμνι, που ήταν σταθμευμένο έξω από τα γραφεία της εταιρείας του. Οι άγνωστοι έσπασαν το πίσω αριστερό τζάμι του οχήματος, προκαλώντας ζημιά αξίας 250 ευρώ.

CEB1 1769 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Το περιστατικό συνέβει όπως καταγγέλει ο 43χρονος ηλεκτρολόγος από το Παραλίμνι, μεταξύ 7 και 9 Νοεμβρίου, όπου άγνωστοι διέρρηξαν το σταθμευμένο βαν τθς εταιρείας του σπάζοντας το πισινό αριστερό τζάμι. Εντός του αυτοκινήτου υπήρχε ένα τραπανάκι 18 βολτ με 2 μπαταρίες και τον φορτιστή μάρκας Μetabol αξίας 250 ευρώ, ένα τραπανάκι 14 βολτ με 2 μπαταρίες και τον φορτιστή μάρκας Μetabol αξίας επίσης 250 ευρώ και μία πιστόλα εργασίας μαζί με κάψουλες, σπόντες, ροδέλα και τα υλικά καθαρισμού μάρκας Hildi αξίας 300 ευρώ.

Η ζημιά στο αυτοκίνητο υπολογίζεται γύρω στα 250 ευρώ. Το αυτοκίνητο δεν καλύπτεται από ασφάλεια έναντι κλοπής, ενώ για την κακόβουλη ζημιά υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

Ο χώρος καλύπτεται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο ωστόσο βρισκόταν εκτός λειτουργίας.