Έπεσαν οι υπογραφές για το νέο δημοτικό γήπεδο Σωτήρας

a5 ΑΕΚ Σωτήρας, Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου, Ονήσιλος
a5 4 ΑΕΚ Σωτήρας, Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου, Ονήσιλος

Υπεγράφησαν από τον Δήμαρχο Σωτήρας κύριο Γεώργιο Τάκκα και από την εργοληπτική εταιρεία – νικήτρια του δημόσιου διαγωνισμού, τα συμβόλαια για ανακαίνιση του δημοτικού σταδίου Σωτήρας.

Πρόκειται για ένα έργο πλήρους ανακαίνισης του Δημοτικού Σταδίου Σωτήρας, έργο το οποίο εντάσσεται στις εξαγγελίες του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κατά τον Ιούλιο του 2015 για αναπτυξιακά έργα στην επαρχία Αμμοχώστου.

a4 ΑΕΚ Σωτήρας, Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου, Ονήσιλος

Η πρώτη φάση του έργου αναμένεται να ξεκινήσει εντός Σεπτεμβρίου και θα στοιχίσει €872 χιλιάδες, ενώ η δεύτερη φάση θα στοιχίσει €230 χιλιάδες και σε αυτήν περιλαμβάνεται και ο φωτισμός του γηπέδου.

Το έργο αφορά στην κατασκευή νέων κερκίδων που θα περιλαμβάνουν γυμναστήριο, αποδυτήρια, αίθουσα υδρομασάζ, σάουνα, ιατρείο, γραφείο αστυνομίας και διαιτησίας, δωμάτιο πρώτων βοηθειών και άλλα, ενώ περιλαμβάνεται, επίσης, και η ανέγερση δημοσιογραφικών θεωρείων και δωματίων επισήμων.

a2 ΑΕΚ Σωτήρας, Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου, Ονήσιλος

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Σωτήρας ανέφερε πως επιτέλους η Σωτήρα προχωρεί στην ανακαίνιση του δημοτικού γηπέδου, ένα έργο που θα αποτελεί στολίδι για τον αθλητισμό στην επαρχία Αμμοχώστου. Το έργο, όπως ανέφερε, κρίνεται αναγκαίο, αφού οι κερκίδες χρήζουν κατεδάφισης και ανέγερσης νέων, για λόγους, κυρίως, ασφάλειας. Παράλληλα, το νέο Δημοτικό Γήπεδο, ανέφερε, θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των ποδοσφαιρικών ομάδων της Σωτήρας, του Ονήσιλου και της ΑΕΚ Σωτήρας, καθώς και των παιδικών ομάδων και ακαδημιών.

a3 ΑΕΚ Σωτήρας, Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου, Ονήσιλος

Τα συμβόλαια υπέγραψαν εκ μέρους του Δήμου Σωτήρας, ο Δήμαρχος, κ. Γεώργιος Τάκκας, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βραχίμης Βραχίμη και Μαρτής Μαρτή, ενώ παρών στη διαδικασία της υπογραφής των συμβολαίων ήταν και ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Μιχάλης Κκάλλης.

a1 ΑΕΚ Σωτήρας, Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου, Ονήσιλος

Πηγή: Δήμος Σωτήρας