Με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη Πλατεία του Δήμου Σωτήρας

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013 η εκδήλωση “Χριστουγεννιάτικη Πλατεία” που η Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Σωτήρας διοργάνωσε κατά μήκος της οδού Σωτήρος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε από το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα, ενώ περιλάμβανε διάφορα περίπτερα από Οργανωμένα Σύνολα της Σωτήρας, εδέσματα, παιχνίδια για τα παιδιά και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, κατά μήκους της οδού Σωτήρος στήθηκε φιλανθρωπικό παζαράκι από τη Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού Σωτήρας αλλά και από το Γυμνάσιο Ειρήνης και Ελευθερίας, τα έσοδα των οποίων προορίζονται σε οικογένειες που χρειάζονται τη στήριξή μας σε αυτές τις δύσκολες μέρες.

Περίπτερο, επίσης, έστησε ο Σύνδεσμος Γονέων του Γ’ Δημοτικού Σωτήρας με ζεστό κρασί και άλλα εδέσματα, τα Κατηχητικά Σχολεία και ο Ονήσιλος Σωτήρας με καφέ και τσάι και η Κοινοτική Αστυνόμευση Σωτήρας με ενημερωτικό υλικό. Υπήρχαν, επίσης, περίπτερα για facepainting και μπαλονοκατασκευές για τα παιδιά. Στο χώρο της εκδήλωσης, τα παιδιά μπορούσαν να ψυχαγωγηθούν με τα 2 φουσκωτά που στήθηκαν ειδικά για την εκδήλωση, με μηχανοκίνητα αυτοκινητάκια, καθώς και με τρενάκι.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετείχαν οι “Ήρωες της Παραμυθοχώρας” με κουκλοθέατρο, οι Gatehouse Singers με αγγλικά κάλαντα, ο Παναγιώτης Γιαννήκουρης και η Αναστασία Κωνσταντίνου εκ μέρους του Δημοτικού Χορευτικού Όμιλου Σωτήρας και του ΡΥΘΜΟΥ, οι οποίοι χόρεψαν βαλς, ενώ ακούστηκαν τραγούδια από το Ωδείο Κλασσικών και Σύγχρονων Σπουδών Φλωρεντίας Σάββα, τη Νεανική Χορωδία του Ολοήμερου Σχολείου Σωτήρας, την Παιδική Δημοτική Χορωδία, καθώς και τη Δημοτική Χορωδία Σωτήρας. Παράλληλα, στο εστιατόριο του Ονήσιλου, η Νεανική Χορωδία του Ολοήμερου Σχολείου Σωτήρας, έστησε Karaoke, στο οποίο, πέρα από τις πολλές συμμετοχές, οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να απολαύσουν και μεζέδες!

Τα παιδιά ψυχαγώγησε, επίσης, και ο ταχυδακτυλουργός Mr. Magic με τα μαγικά του κόλπα, ενώ προς έκπληξη των παιδιών, στη Χριστουγεννιάτικη Πλατεία ξεκίνησε να χιονίζει!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στα παιδιά κράτησε συντροφιά ο Barney, καθώς και ο Άγιος Βασίλης που μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατώντας εδώ

Μέγας Χορηγός: ALOFT Music Bar

Ροη Ειδησεων

Θεόδωρος Πυρίλλης: “Δε χρωστάω τίποτα σε κανένα κόμμα” (ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης καλεσμένος στην εκπομπή Famagusta Talks με τη Γαβριέλλα Ζάρτηλα. Μιλάει…

18 Μαΐου, 2024

Κουμής: Εντός των στόχων μας τα στατιστικά στοιχεία των αφίξεων

Τα στατιστικά στοιχεία αφίξεων του πρώτου τετραμήνου του 2024 καταδεικνύουν ότι είμαστε μέσα στους στόχους…

17 Μαΐου, 2024

Κιβωτός του Κόσμου: Ξεκίνησε η δίκη του πατέρα Αντώνιου για τις κακοποιήσεις παιδιών

Με την κατάθεση της Σαμάνθας Στρατιδάκη, η οποία είναι ειδική επιστήμονας στον Συνήγορο του Πολίτη…

17 Μαΐου, 2024

Υπουργός Εσωτερικών: «Ταύτιση απόψεων στην Υπουργική»

Από τη σημερινή συζήτηση καταγράφεται η ταύτιση απόψεων σε σχέση με την πρωτοβουλία της Κυπριακής…

17 Μαΐου, 2024

H ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για τα απειλητικά email στα σχολεία

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), ενημερώνει ότι μεγάλος αριθμός δημόσιων σχολείων στην Κύπρο…

17 Μαΐου, 2024

Νεκρή 77χρονη στην άσφαλτο – Την εγκατέλειψε ο οδηγός

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 6:00 το πρωί σήμερα στην Κοκκινοτριμιθιά,…

17 Μαΐου, 2024