Επισφράγισε τη συνεργασία του με τον ΘΟΚ ο Δήμος Σωτήρας

DSC00392 Ειδήσεις
DSC00392 Ειδήσεις

Τη συνεργασία του με τον ΘΟΚ επισφράγισε και επίσημα ο Δήμος Σωτήρας. Λίγο πριν την έναρξη της παράστασης “Η Όπερα της Πεντάρας” που διεξήχθη την Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας, παρουσιάστηκε η πινακίδα η οποία τοποθετήθηκε στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου Σωτήρας και στην οποία αναγράφονται τα λογότυπα του Δήμου Σωτήρας και του ΘΟΚ. Την πινακίδα αποκάλυψαν ο Δήμαρχος Σωτήρας, κ. Γεώργιος Τάκκας με το μέλος του Δ.Σ. του ΘΟΚ, κ. Λουκάς Πραστίτης.

“Με τη συμβολική αυτή χειρονομία”, ανέφερε ο Δήμαρχος Σωτήρας “ο Δήμος Σωτήρας δηλώνει την ιδιαίτερη χαρά αλλά και περηφάνια του για την στενή συνεργασία του Δήμος Σωτήρας με τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου, και η σχέση αυτή θα προσφέρει το απαραίτητο υψηλό επίπεδο πολιτισμού, όχι μόνο στους Δημότες της Σωτήρας αλλά και στους κατοίκους της επαρχίας Αμμοχώστου”.

Σε δηλώσεις του ο κ. Λουκάς Πραστίτης ανέφερε μεταξύ άλλων πως “ο ΘΟΚ βρήκε ένα άξιο συνεργάτη στον Δήμο Σωτήρας και πως όπου υπάρχει θέατρο, υπάρχει και πολιτισμός”.

Το Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας έχει μετατραπεί σε Κεντρική Σκηνή του ΘΟΚ στην επαρχία Αμμοχώστου, αφού φέτος, όταν ξεκίνησε η συνεργασία, έχουν ανέβει σημαντικές θεατρικές παραστάσεις όπως: “Το Μπουφάν της Χάρλεϊ ή πάλι καλά…”, “Τρελαντώνης”, “Οικογένεια Νώε”, “Ινκόγκνιτο on stage”, “Όπερα της Πεντάρας” και “Ρωμαίος και Ιουλιέττα για δύο” στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ ΚΥΠΡΙΑ 2013.

Ολόκληο τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο ο ΘΟΚ θα φιλοξενήσει σχεδόν όλα τα σχολεία της επαρχίας Αμμοχώστου, ενώ στις 6 Φεβρουαρίου θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση “Η Πέτρα” και στις 18 Φεβρουαρίου η παράσταση “Μια ζωή την έχουμε”.

DSC00333 Ειδήσεις

DSC00335 Ειδήσεις