Βίντεο ντοκουμέντο την ώρα της πτώσης του γερανού στην Λάρνακα

a 121 Αγαπημένα Βίντεο, Ειδήσεις
a 5595 Αγαπημένα Βίντεο, ΕιδήσειςΗ πτώση του γερανού στην Λάρνακα που οδήγησε στο θάνατο μια 65χρονη από την Αγγλία έχει συγκλονίσει την Κύπρο. Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό στο βίντεο που ακολουθεί πως έπεσε ο γερανός, καταπλακώνοντας αυτοκίνητα.

Συνεχίζονται οι έρευνες
Συνεχίζονται οι εξετάσεις για την υπόθεση της πτώσης του γερανού στη Λάρνακα τόσον από το Τμήμα Επιθεώρησης του Γραφείου Εργασίας όσο και από την Αστυνομία, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, γίνεται έρευνα καλύπτοντας όλες τις πτυχές από το χρόνο δηλαδή που είχε εγκατασταθεί ο γερανός πριν 8 μήνες μέχρι την πτώση του, ενώ όπως είπε λαμβάνονται όλες οι μαρτυρίες.

Στις δηλώσεις του στην Πάφο, ο κ. Αγγελίδης σημείωσε επίσης πως η ουσία και το ουσιαστικό για την Αστυνομία είναι το κατά πόσο υπάρχει μαρτυρία για ποινικό αδίκημα οποιουδήποτε προσώπου, αλλά και η έκθεση του Γραφείου Εργασίας που θα δοθεί στην Αστυνομία με την ολοκλήρωση των εξετάσεων και με τα ευρήματα.

Παράλληλα, πρόσθεσε, η Αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις, αξιολογεί μαρτυρίες και θα συνεχίσει τις εξετάσεις.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε πως η υπόθεση διερευνάται από το Τμήμα Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων. Είναι, κατέληξε, ένα σοβαρό περιστατικό, το οποίο τυγχάνει εκείνου του επαγγελματισμού, ώστε με λεπτομέρειες να γίνονται οι ανακρίσεις.

Πηγή: koukouvagia.com