Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα καταδείξουν την αιτία θανάτου του ζεύγους Βρετανών

CEB1 75 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να καταδείξουν την αιτία θανάτου του ζεύγους Βρετανών που εντοπίστηκε χθες το πρωί νεκρό στο σπίτι του, στην περιοχή Κάππαρη στο Παραλίμνι.

CEB1 1630 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους διενήργησε το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας τη νενομισμένη νεκροτομή επί των σορών των δύο Βρετανών και όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ δεν έχει εξακριβωθεί η αιτία θανάτου του ζεύγους.

Από τις σορούς έχουν ληφθεί τοξικολογικά δείγματα τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις, οι οποίες αναμένεται να καταδείξουν την αιτία θανάτου των δύο Βρετανών.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο Βρετανοί, ηλικίας 59 και 56 χρόνων, εντοπίστηκαν χθες από την Αστυνομία νεκροί στον καναπέ του σπιτιού τους. Χθες το πρωί γνωστοί του ζεύγους τους αναζήτησαν και όταν δεν έδωσαν σημεία ζωής ειδοποίησαν την Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στο σπίτι τους και εισήλθαν σ’ αυτό σπάζοντας την πόρτα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την είσοδο των μελών της Δύναμης στο σπίτι αναδυόταν έντονη μυρωδιά υγραερίου. Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οι Βρετανοί είχαν χρησιμοποιήσει το βράδυ της Δευτέρας θερμάστρα υγραερίου για να ζεσταθούν η οποία φαίνεται να ήταν προβληματική και να υπήρξε διαρροή υγραερίου.

Η Αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια ενώ η θερμάστρα παραλήφθηκε από ειδικούς της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας προκειμένου να εντοπιστεί οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα.

Πηγή: ΚΥΠΕ