Θα το πάρει το ρεκόρ η Αγία Νάπα;

a 9 Ειδήσεις
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ετοιμασίες του Δήμου Αγίας Νάπας για την κατάρριψη του 5ου ρεκόρ Γκίνες, όπου αυτή τη φορά το διεκδικεί για τη μεγαλύτερη χορευτική αλυσίδα στο γνωστό χορό «Ζεϊμπέκικο».

a 1062 Ειδήσεις

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος ανέφερε ότι η όλη διαδικασία της διοργάνωσης πηγαίνει πάρα πολύ καλά, οι συμμετοχές μέχρι στιγμής έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, αφού πάρα πολλά Χορευτικά Συγκροτήματα από όλη την Κύπρο έχουν δηλώσει συμμετοχή γι’ αυτό τόνισε είμαστε πεπεισμένοι ότι “και αυτή τη φορά θα τα καταφέρουμε”.

Θα ήθελα επίσης είπε ο κ. Καρούσος να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους όσοι έχουν δηλώσει μέχρι τώρα συμμετοχή και συμπαρίστανται στην όλη μας προσπάθεια γιατί χωρίς το δικό τους ενδιαφέρον δεν θα ήταν εφικτό για μας να προχωρήσουμε στην υλοποίηση της μεγάλης αυτής εκδήλωσης, που στόχο έχει να προβάλει στο εξωτερικό κυρίως την κουλτούρα και τα έθιμα του τόπου μας καθώς και το τουριστικό προϊόν της Αγίας Νάπας και της χώρας μας γενικότερα.

a1 3 Ειδήσεις

Ανέφερε επίσης ότι καινοτομία του φετινού ρεκόρ Γκίνες είναι ότι θα παρευρεθεί και θα τιμήσει με την παρουσία της την εκδήλωσή μας, η παγκοσμίου φήμης χορεύτρια της Shakira και της Rihanna, Yanet Fuentes.

Η εκδήλωση για το νέο Ρεκόρ Γκίνες της Αγίας Νάπας τελεί υπό την αιγίδα του Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου κ. Θεοδόση Τσιόλα.

Πηγή: Time Out Cyprus