Συναυλία “Σαν Παλιό Σινεμά” από Πολιτιστικά Σύνολα Δήμου Σωτήρας

a 15
a 2319

Με κάθε λαμπρότητα και επιτυχία γιόρτασε ο Δήμος Σωτήρας την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής την περασμένη Δευτέρα 23 Ιουνίου, στο ασφυκτικά κατάμεστο Παραλιακό Δημοτικό Αμφιθέατρο Σωτήρας.

Σε μια ιδανική καλοκαιρινή βραδιά, υπό το φως των αστεριών και λίγα μέτρα μακριά από τη θάλασσα, η Δημοτική Ορχήστρα Σωτήρας παρουσίασε τραγούδια του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, τα οποία παρέα με μικρές άγνωστες ιστορίες, ξύπνησαν αναμνήσεις περασμένων δεκαετιών. Το δεκαπενταμελές σύνολο της Δημοτικής Ορχήστρας Σωτήρας με ένα υπέροχο και ποιοτικό μουσικό πρόγραμμα κατάφερε να ταξιδέψει τους θεατές σε εικόνες και τραγούδια του παλιού σινεμά που ξεδιπλώθηκαν μπροστά τους.

a2

Στο αποκορύφωμα της διασκέδασης, ο Δημοτικός Χορευτικός Όμιλος Σωτήρας με το τμήμα ενηλίκων, παρουσίασε χορούς που συνόδευαν τα τραγούδια του σινεμά στις ελληνικές ταινίες.

Την έκπληξη έκαναν και οι μικροί χορωδοί της Παιδικής Δημοτικής Χορωδίας Σωτήρας, τα οποία συμμετείχαν τραγουδώντας επιτυχίες του μαυρόασπρου ελληνικού κινηματογράφου.

Η είσοδος ήταν εντελώς δωρεάν. Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Σωτήρας.

a3