Τελεσίγραφο στο Κατάρ στέλνει η κυβέρνηση

a1 30 Ειδήσεις
a1 212 Ειδήσεις
Τελεσίγραφο προς το Κατάρ να απαντήσει εντός των ημερών κατά πόσο ενδιαφέρεται να προχωρήσει με την ανέγερση πολυτελούς ξενοδοχείου στην περιοχή του Χίλτον στέλνει η κυβέρνηση…

Ο υπουργός Οικονομικών Κίκης Καζαμίας, ο οποίος είχε ρωτηθεί για το θέμα, είπε ότι ζητήθηκε από το Κατάρ να ξεκαθαρίσει επισήμως εάν είναι σε θέση να υλοποιήσει το έργο.

Ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τις επόμενες ημέρες, προσθέτοντας ότι θα στενοχωρηθεί σε περίπτωση που το Κατάρ απαντήσει αρνητικά. Τόνισε, ωστόσο, ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι επενδυτές που αναμένουν στη σειρά.

Ο υπουργός Οικονομικών απέρριψε τα περί κωλυσιεργίας στο θέμα του καζίνο, λέγοντας ότι πιθανόν το θέμα να συζητηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο σε 15 ημέρες.

Είπε ακόμα ότι στην αυριανή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου θα καταθέσει σειρά αναπτυξιακών έργων, ενώ στην μεθεπόμενη συνεδρίαση θα γίνει κατάθεση και των υπολοίπων μέτρων.

Ο Κίκης Καζαμίας κλήθηκε να σχολιάσει πληροφορίες που τον θέλουν ως τον επόμενο διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας. Ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε ενδιαφέρθηκε, ούτε και θα επιδείξει ποτέ ενδιαφέρον για τη θέση αυτή, αφού όπως ανέφερε κρίνει ότι τεχνοκρατικά δεν διαθέτει τα προσόντα.