«Η Γερμανία τιμωρεί την Ελλάδα» (βίντεο)

«Η Γερμανία τιμωρεί την Ελλάδα»Συμπαράσταση στην Ελλάδα από την Ευρωβουλή

Για κατάλυση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα και τιμωρία της από τους Γερμανούς μιλούν όλο και περισσότεροι στην Ευρώπη ενώ χαρακτηριστικές είναι πλέον και οι δυναμικές τοποθετήσεις στην Ευρωβουλή… 

Ο ηγέτης των Ευρωπαίων Πρασίνων, Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ αναφέρθηκε στη λεηλασία των χρημάτων της ελληνικής κεντρικής τράπεζας από τις δυνάμεις των Ναζί τον καιρό του πολέμου και επεσήμανε πως «με τους τόκους, είναι 81 δισεκατομμύρια ευρώ αυτά που χρωστούνται» στην Αθήνα. «Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος να δούμε την Ευρώπη και την ιστορία της».

Παράλληλα επιτέθηκε στους «Ταλιμπάν νεοφιλελεύθερους» αξιωματούχους της ΕΕ επειδή επιμένουν ότι η Ελλάδα πρέπει να κόψει τις συντάξεις, αντί για τις αμυντικές δαπάνες, ώστε να καλύψει ένα δημοσιονομικό κενό 325 εκατομμυρίων ευρώ για το 2012.

Ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Ομάδας, Χάνες Σβόμποντα, συμφώνησε με τον Κον-Μπεντίτ στο επιχείρημα ότι η αποκαλούμενη τρόικα της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ είναι υπερβολικά «τιμωρητική» έναντι της Αθήνας. «Η Ελλάδα χρειάζεται συμβουλή, όχι δικτατορία», δήλωσε ο Σβόμποντα.

Πηγή: Newsbeast.gr